Legendy 2016

Auto moto show Legendy

Auta a motorky nejsou oblíbené jen u dospělých, ale jak je známo, toto téma baví již děti od útlého věku a nejedná se pouze o hračky. Vezměte je na auto moto show Legendy, kde se dbá hlavně na bezpečnost silničního provozu, a užijte si s nimi aktivní víkend plný zážitků. Letošní ročník se uskuteční 11. a 12. června 2016 v parku Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice.

V letošním roce čeká motorové fandy několik novinek, mezi které patří například navýšení počtu vystavovatelů či stánků s občerstvením. A milovníci smartphonů se mohou radovat z nové interaktivní aplikace. Legendy jsou největší českou motoristickou show, která spojuje autosalon, motosalon a exhibiční jízdy, umělecké a fotografické výstavy, prezentace klubů, prodejní stánky a přehlídky motorsportu pro děti a mládež spolu s bezpečností silničního provozu. Na celodenní aktivní zážitek se ale nemusí těšit jen milovníci vůně benzinu a spálených pneumatik, akce je určena i pro rodiny s dětmi – jako každý rok zde nebude chybět dětská a dámská zóna. Rodiče si budou moci užít kompletně celou výstavu a díky bohaté dětské zóně o velikosti fotbalového hřiště si skvělé zážitky odnesou i jejich malé ratolesti.

Hlavními tématy letošního ročníku jsou kabriolety – čeká vás výběr 25 nejzajímavějších vozů tohoto typu včetně prvního SUV kabrioletu, novinky Range Rover Evoque Cabrio, dále závodní automobily značky Škoda – největší sbírka legendárního modelu 130RS, jichž bude ke zhlédnutí až 15 originálních kousků, anglické vozy a přehlídka těch nejzajímavějších značek (Lotus, Bentley, Jaguar, Rolls Royce či Aston Martin) a v neposlední řadě tematická prezentace s názvem 30 let Dakaru pod záštitou společnosti Tatra Trucks. Letos se během celého víkendu očekává až 45 000 návštěvníků.

Těšit se můžete také na české i zahraniční hvězdy motorsportu, chybět nebude dvojnásobný mistr Evropy Petr Fulín se Seatem Leon Cup Racer, motocrossový jezdec Petr Pilát nebo závodník Petr Žáček s Audi Quattro S1. Ze zahraničních hvězd uvidíte například Henninga Solberga, velkého showmana světových rally, a mnoho dalších.

Nová aplikace Legendy 2016

Pokud chcete mít vždy aktuální informace o Legendách ihned po ruce, pak si stáhněte novou aplikaci pro Android a Apple s názvem Legendy 2016, kde se budou zveřejňovat aktuality a naleznete zde mnoho zajímavých informací jak před samotnou akcí, tak v průběhu celého víkendu, kdy se bude konat motoristická show.

Spolupořadatelem Legend je Autoklub České republiky, nejvyšší autorita motorismu v České republice. Sdružení žije nejen sportem, ale jeho velký zájem je i v bezpečnosti silničního provozu. To se ve velké míře projeví i na Legendách, kde se chce Autoklub zaměřit na zlepšování řidičských dovedností účastníků silničního provozu.

Legendy plánují centrální rozhlas v místě konání pro lepší informovanost návštěvníků, dále trojnásobné navýšení počtu stánků s občerstvením a upravena bude také otevírací doba. V sobotu se můžete kochat krásnými auty od 9:00 do 20:00 a v neděli od 9:00 do 17:00.

Vstupenky na akci zakoupíte v předprodeji v síti Ticketpro. V prodeji jsou navíc nově dvoudenní vstupenky a rodinnou vstupenku za akční cenu zakoupíte pouze nyní v předprodeji. Více detailních informací a fotografií naleznete na www.legendy.cz, na Facebooku Legendy – Automobilová slavnost nebo v nové aplikaci Legendy 2016.

Fotografie zaslala Adéla Kubaštová, PR Consultant Double-U PR, s. r. o. - děkujeme.

 

Legendy 2016Legendy 2016Legendy 2016Legendy 2016

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka