Lednové novinky z Relax centra Kolštejn

Venku mrzne, až praští, a to si říká o pořádné posílení imunity! Navíc se také blíží měsíc lásky, a ačkoliv je zřejmé, že není potřeba slavit každý přejatý svátek, zrovna den všech zamilovaných je příjemnou „povinností“ a připomenutím, že bychom si měli vážit svých drahých poloviček.

Využít můžete některého ze zimních last moment pobytů, které vás mohou vyjít na krásných 499 Kč za osobu a noc. Kromě všech lákavých programů Relax centra pobyt zahrnuje i SKIPAS na protilehlou sjezdovku se sedačkovou lanovkou, takže o oblíbené zimní sporty nemusíte být nutně ochuzeni. A pokud rezervujete některý z romantických pobytů do 25. ledna, obdržíte zdarma valentýnské překvapení! Zkrátka romantika až na půdu!

Nejen toto je ale velkým lákadlem na následující týdny a měsíce. Dopřát si můžete relaxační masáž hlavy a tím se zbavit napětí shromážděného v ramenou, krku a částech hlavy. Hoďte už konečně všechen ten stres z Vánoc za hlavu! A komu by se zrovna nezamlouvala masáž hlavy, může sáhnout po neméně příjemném parafinovém zábalu rukou. Ten vám uleví od bolesti kloubů, pomůže ruce prokrvit a hydratovat, čímž automaticky ruce omladí.

V kolštejnském centru teprve doznívají poslední dojmy ze SaunaFestu 2015 a už se pomalu chystá letošní ročník. V této souvislosti jsou v nabídce tradiční saunové ceremoniály v podání Jiřího Sonntaga, který se v posledním klání umístil na krásném třetím místě.

A kdyby vám snad mělo při všem tom odpočívání vyhládnout, jsou jako vždy připravené jednoduché a čerstvé lahůdky, které si můžete vychutnat v útulné restauraci. Taková kačenka s pivem z vlastní výroby kolštejnského pivovaru bude skutečně nezapomenutelným zážitkem.

Tak vzhůru čerpat novou energii do roku 2016! A nejen proto, že bude o 24 hodin delší…

Zdroj fotografií: www.relaxkolstejn.cz

Ke stažení
Podrobnosti v příloze (.pdf) 1,36 MB

Vyberte si některý z romantických pobytůNechte se hýčkat......a zakončete zážitek například některým z piv vlastní výroby

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka