Lednické lázně oslaví první výročí retro minifestivalem

Své první výročí oslaví 30. června lázeňský ****SPA HOTEL MIROSLAVA. Lázně, které se věnují zejména léčbě neplodnosti a nemocí pohybového aparátu, plánují oslavu pro veřejnost ve stylu minifestivalu hudby z časů našich babiček.

Návštěvníci se mohou těšit na opravdu bohatý program. V prostorách hotelu proběhne vernisáž výstavy malíře Antonína Vojtka, známého jihomoravského výtvarníka. Celý den se ponese ve znamení swingové hudby a pro návštěvníky bude připraveno dobré jídlo a pití.

 

„Letos máme skutečně mnoho důvodů k oslavám. Po úspěšném roce provozu jsme získali status lázeňského zařízení a stali se tak oficiálně lázněmi“ říká Roman Vacho, ředitel hotelu. „V rámci plánovaných oslav se mimo jiné chceme přiblížit veřejnosti a zvýšit povědomí o našich možnostech a blahodárných účincích místních jodobromových pramenů na lidské zdraví,“ dodává Roman Vacho.

 

Program pro veřejnost začne v 16:00 oficiálním zahájením spojeným s představením výstavy Antonína Vojtka. V rámci hudebního programu pak vystoupí kapely Big Band Swingers, Švejkův C. K. Band a Melody Gentleman. Po celou dobu akce budou pro účastníky zajištěny stánky s občerstvením a vybranými moravskými specialitami.

 

Lázně Lednice

Město Lednice získalo status lázeňského města v roce 2009 a stalo se nejmladšími lázněmi v České republice. Místní jodobromové prameny jsou svým obsahem jódu z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě. Jejich blahodárné účinky se projevují zejména při léčbě neplodnosti, nemocí pohybového aparátu a cévních onemocněních.

 

Spa hotel Miroslava je součástí nově vznikající lázeňské zóny ve městě Lednice. Lázeňský dům, který v roce 2013 získal status lázeňského zařízení, hostům nabízí komfortní ubytování ve 43 pokojích a 4 apartmánech, které nadchnou i nejnáročnějšího zákazníka. Naleznete zde komplexní balneoprovoz, který nabízí širokou škálu léčebných a wellness procedur, restauraci se zimní zahradou, kavárnu a školící místnost. Hotel si klade za cíl poskytovat nadstandartní wellness a lázeňské služby zejména v oblasti léčby neplodnosti a nemocí pohybového aparátu.

 

Fotografie: archiv hotelu.

Lednické lázně oslaví první výročí retro minifestivalemLednické lázně oslaví první výročí retro minifestivalemLednické lázně oslaví první výročí retro minifestivalem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka