Lázně Teplice nad Bečvou zahájí letošní už 463. sezónu ve velkém stylu

Veřejnost si v sobotu 14. května užije hudební vystoupení různých žánrů, automobilové a motocyklové veterány a mnoho dalších zajímavostí a atrakcí.

„Lázně Teplice nad Bečvou patří k nejstarším lázním v České republice, jistě si tedy zaslouží, byť je lázeňská sezona již v plném proudu, aby symbolicky svou 463. sezónu otevřely slavnostně. Celodenní program jsme připravili pro nejširší veřejnost tak, aby si ho stejným dílem užili dospělí i ti nejmenší,“ říká Ing. Jiří Vitík, statutární ředitel lázní.

Dopolední program v půl desáté zahájí historická hudební skupina Camerata, hrající v dobových kostýmech, po ní vystoupí kytarista a zpěvák Radim Černý. Ve 13 hodin otevře odpolední část programu swingový orchestr Swing Dixie vojenské hudby Olomouc. Obdivovatele veteránů potěší průjezd historických vozidel a motocyklů v rámci IX. ročníku Air-auto-moto veteranfestu Drahotuše. Ve 14 hodin vystoupí vítěz 1. ročníku pěvecké soutěže Česko Slovensko hledá SuperStar Martin Chodúr. Děti si budou moci po celý den zaskákat na nafukovacím hradu, projet se na ponících a setkat se s populárním Klaunem Hopsalínem. Zajímavou podívanou pro děti i dospělé bude agility – ukázka výcviku psů v podání členů Klubu agility při DDM Hranice. Celodenní zábava vyvrcholí tanečním večerem s Duem Andy v lázeňském domě Janáček, příznivci romantického klavíru se v lázeňském domě Moravan mohou večer těšit na klavíristu V. J. Knápka.

„Zajistili jsme celodenní kyvadlovou dopravu autovláčkem mezi kolonádou a náměstím v Hranicích, srdečně všechny zveme a budeme rádi, pokud tento den stráví s námi,“ uzavírá Ing. Jiří Vitík.

 

O lázních

Lázně Teplice nad Bečvou jsou specializovány na léčbu kardiovaskulárních chorob, zdejší Odborný léčebný ústav pro kardiorehabilitaci je dokonce prvním zařízením svého druhu v České republice. Kromě srdce a cév tu léčí také onkologické nemoci, nemoci z poruch látkové výměny a žláz s vnitřní sekrecí, pohybový aparát i nervová onemocnění, cukrovku, vysoký krevní tlak a další civilizační choroby.

Fotografie zaslala Kateřina Svobodová, ANTENNA MEDIA – děkujeme.

Lázně Teplice nad Bečvou zahájí letošní už 463. sezónu ve velkém styluLázně Teplice nad Bečvou zahájí letošní už 463. sezónu ve velkém styluLázně Teplice nad Bečvou zahájí letošní už 463. sezónu ve velkém styluLázně Teplice nad Bečvou zahájí letošní už 463. sezónu ve velkém stylu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka