Lázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchu

V soutěži Velká cena cestovního ruchu 2015/2016 opět uspěly Lázně Luhačovice, a. s., v kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček, tentokrát se svým produktem „Ve víru tance“. Získaly druhé místo a cenu za toto umístění převzal na slavnostním vyhlášení ve čtvrtek 14. 1. 2016 v Brně výkonný ředitel akciové společnosti Ing. Jiří Dědek, MBA. Soutěž je vyhlašována vydavatelstvím C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour.

„Pobyt Ve víru tance se řadí k výjimečným produktům na českém trhu vzhledem k obsahu poskytovaných služeb. Byl sestaven tak, aby oslovil všechny, kteří se během wellness pobytu chtějí zdokonalit ve společenském nebo latinském tanci. Poptávka po daném pobytu je podpořena spoluprací s profesionálními tanečníky Janem Onderem a Lucií Hunčárovou, kteří výuku povedou. Jedná se o mediálně známé tanečníky, kteří pravidelně vystupují v populární soutěži České televize „StarDance…když hvězdy tančí“. Jan Onder již tuto soutěž dvakrát vyhrál. Na závěr pobytu každý účastník obdrží certifikát o absolvovaném kurzu. Obsah byl připraven tak, aby maximálně využil všech předností luxusního ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Kromě volného vstupu do největšího a nejluxusnějšího wellness centra v Luhačovicích ve stylu starořímských lázní pobyt zahrnuje i řadu relaxačních procedur včetně těch s využitím místního přírodního léčivého zdroje,“ uvedl J. Dědek.

Dodal, že produkt by měl oslovit novou cílovou skupinu, jejíž hlavním důvodem ke koupi není jen klasický wellness pobyt, ale potřeba se zdokonalit v tanci pod vedením mediálně známých osobností. Cílem je rovněž snaha se odlišit od ostatních nabízených wellness pobytů a nabídnout větší přidanou hodnotu. Cílovou skupinou jsou manželské páry (prázdné hnízdo) a obecně lidé, kteří mají zájem o tanec a relaxaci, ženy i bez partnerů, organizované skupiny a všechny věkové kategorie. Účastníci pocházejí z ČR a Slovenska.

Profesionální tanečník Jan Onder k tomu uvedl: „Do lázní Luhačovice se již velmi těšíme, jsme z Karlových Varů a jsme tedy zvědaví, jak vypadají lázně na Moravě – slyšeli jsme, že je zde nádherně! Moc děkujeme lázním za nabídku, myslíme si, že spojení tance a léčebných procedur je geniálním tahem. Je to balzám na duši i tělo jak pro klienty, tak pro nás, protože jsme velmi pracovně vytížení a díky tomuto pobytu budeme dělat to, co milujeme, tedy učit tanec a při tom si krásně odpočineme. Těšíme se moc.“

Součástí pobytu Ve víru tance je balíček služeb: 7x ubytování v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu, 7x polopenze formou bufetu, taneční kurz pro mírně pokročilé páry nebo latina pro ženy, 1x přírodní uhličitá koupel, perličková koupel s přísadou dle vlastního výběru, hydromasážní koupel, masáž nohou (částečná), masáž éterickým olejem dle vlastního výběru, denně pitná kúra luhačovických minerálních vod, volný vstup do wellness centra, volný vstup do fitness centra, zapůjčení županu, Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA. Bonusem je 30 % sleva na procedury a spa rituály dokoupené nad rámec balíčku.

ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel je vlajkovou lodí wellness pobytů v Luhačovicích se širokou nabídkou wellness služeb a relaxačních procedur. Magnetem je volný vstup do největšího a nejluxusnějšího wellness centra v Luhačovicích ve stylu starořímských lázní. Wellness centrum nabízí zážitkové procedury na regeneraci těla i duše včetně přírodních uhličitých koupelí. Hosté mají k dispozici volný vstup do bazénu, whirlpoolu, saunového světa (laconium, parní, bylinková, solná a finská sauna), dále Kneippův chodník, ochlazovací sprchy, ledovou studnu a vyhřívané lavice. Pro aktivní návštěvníky je připraveno fitness centrum vybavené nejmodernějšími posilovacími stroji. Okouzlí také Francouzská restaurace nabízející regionální i mezinárodní kuchyni. Nechybí ani pravidelný kulturní program ve vyhlášeném nočním klubu s prvorepublikovou atmosférou. Pokoje v historické části jsou laděné ve stylu třicátých let minulého století a moderní novou část zase zdobí repliky suvenýrů z tažení Alexandra Velikého. Hotel již třikrát získal prestižní ocenění v soutěži Czech Hotel Awards - Hotel roku v kategorii Wellness & spa ve Zlínském kraji.

Lázně Luhačovice sestavují nejen zajímavé pobytové balíčky, ale každý host akciové společnosti obdrží po příjezdu slevovou kartu, při jejímž předložení ušetří např. při objednání výletů a kulturních pořadů a může být využita i ve vybraných restauracích, obchodech či cukrárnách v Luhačovicích. Tato exkluzivní karta garantuje nejnižší ceny u vybraných služeb. S místní cestovní agenturou Luhanka mohou hosté navíc poznat Valašsko.

Letošnímu úspěchu, předcházely tři vítězství Lázní Luhačovice za sebou v soutěži Velká cena cestovního ruchu, v kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček. Cílem této soutěže je zviditelnění výjimečných a vysoce kvalitních počinů v oblasti cestovního ruchu a upozornění na atraktivní novinky. Tím soutěž přispívá ke zkvalitňování služeb v cestovním ruchu. Jedná se o prestižní ocenění mimo jiné i díky vysokému kreditu pořadatelů. Porotu tvoří zástupci institucí činných v cestovním ruchu, členové akademické obce, zástupci profesních asociací, odborníci na reklamu a marketing či specialisté na problematiku rozvoje cestovního ruchu v regionech např. ACK, AČCKA, SLL ČR, CzechTourism, Veletrhy Brno, C.O.T. a další. Soutěží se v kategoriích nejlepší turistický produkt, nejlepší jednotná kampaň, nejlepší elektronická komunikace, nejlepší cestovní kancelář, nejlepší lázeňský a wellness balíček a nejlepší golfový balíček.

Fotografie zaslal Ing.Štefan Kuča, PR agentúra PAPER LIFE – děkujeme.

Více informací: http://www.hotelalexandria.cz/akcni-lazensky-pobyt-ve-viru-tance.php

Lázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchuLázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchuLázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchuLázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchuLázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka