Lázně Luhačovice: Nová Alexandria je otevřena

Za účasti první dámy republiky, politiků, architektů, realizátorů stavby a dalších významných hostů byla 26. listopadu slavnostně přestřižena páska spa a wellness hotelu Alexandria v Lázních Luhačovice. Rekonstrukce proslulého prvorepublikového hotelu Alexandria I z r. 1939 s novostavbou Alexandrie II a wellness centra, jež byla zahájena 1. července 2008, si vyžádala investici 361 mil. Kč.

Při rekonstrukci historické Alexandrie I bylo prioritou respektovat noblesu 40. let minulého století, moderní přístavbě zase dominuje bazén s na dně světélkujícími slunci a současný design. Obě budovy spojuje elegantní schodiště zdobené 20 nástěnnými abstraktními obrazy Stanislava Bittermanna znázorňující život a pouť Alexandra Makedonského. Celá Alexandria II včetně moderně vybaveného wellness centra v symbolickém labyrintu je inspirována antikou.

Rekonstrukce se členila na dvě základní části. První spočívala v rekonstrukci architektonicky hodnotné prvorepublikové hlavní budovy hotelu Alexandria. V rámci druhé stavby pak byla provedena demolice ubytovací přístavby z 60. let, která byla nahrazena novostavbou s nadstandardními hotelovými pokoji, wellness centrem a bazénem.

ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotel nabízí po rekonstrukci celkem 58 pokojů se 106 lůžky. Gastronomické služby nejen pro klienty hotelu můžete nabízí zrekonstruovaná Francouzská restaurace s 86 místy. Nově vybudovaná hotelová restaurace bude zajišťovat stravu pro ubytované hosty hotelu. Své služby bude nejen hotelovým hostům, ale i všem návštěvníkům Luhačovic poskytovat zrekonstruovaný Night Club a nově vybudovaný Lobby bar.

Spa centrum hotelu nabízí bazén o velikosti 16 x 8 m s masážními tryskami, masážními zálivy, sedačkami a protiproudy. V prostoru bazénu je možno využít whirlpool, Kneippův chodník a k relaxaci vyhřívaná lehátka nebo polohovací odpočinková lehátka. V dalším podlaží je k dispozici 5 typů parních lázní (solná, laconium, přísadové, Rasul) a jedna finská sauna. Samozřejmostí jsou různé druhy a typy ochlazovacích sprch a ledová studna. Součástí nabídky bude možnost využít služeb lázeňského lékaře v rámci produktu „Medical wellness“ a klasické lázeňské procedury (např. koupel v luhačovické minerální vodě), různé druhy wellness masáží, multifunkčních van, relaxačních procedur a moderně vybavené fitness centrum. Jedinečný zážitek a soukromí naleznete v  Rodinném wellness.

Prodej pobytů v ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu byl zahájen. První pobyty začínají 26.1.2011.
Lázně Luhačovice: Nová Alexandria je otevřenaLázně Luhačovice: Nová Alexandria je otevřenaLázně Luhačovice: Nová Alexandria je otevřenaLázně Luhačovice: Nová Alexandria je otevřenaLázně Luhačovice: Nová Alexandria je otevřena

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka