Lázeňská dovolená v Česku – to letí!

Cílem projektu Dny domácího cestovního ruchu 2010 je zdůraznit potenciál České republiky jako atraktivní destinace pro trávení dovolené nebo podnikání výletů. Důraz je přitom kladen na bohatost a pestrost zážitků, ať už spojených s poznáváním, sportem nebo zábavou. Přijeďte načerpat inspiraci 29. 8. do Poděbrad od 10 do 18 hodin do Lázeňského parku.

Dny domácího cestovního ruchu mají široké veřejnosti představit možnosti aktivního trávení volného času v Česku a zábavnou formou prezentovat turistické nabídky v oblasti zážitkové, poznávací a aktivní dovolené, lázeňství a české gastronomie.

Třetí část seriálu Dnů domácího cestovního ruchu se zaměří na lázně, relaxaci a zdravý životní styl. V Poděbradech se návštěvníci akce dozví, jak a kde pečovat o své zdraví, na místě budou moci využít přítomnosti rehabilitačních pracovníků, masérů, lázeňských lékařů a výživových specialistů. Představí se velké lázeňské podniky, ale i ty menší, ochutnávat se budou bylinné likéry a teplé lázeňské oplatky. Na podiu bude probíhat celodenní program plný hudby, soutěží a mluveného slova. Ke stanovišti Kudy z nudy si lidé mohou přijít pro inspiraci na lázeňskou dovolenou kdekoli v Česku. Návštěvníci budou moci také vyhrát zajímavé ceny od portálu Kudy z nudy a jeho partnerů. Každý účastník si pak odnese speciální slevovou knížku, která mu umožní návštěvu vybraných lázeňských provozů za zvýhodněnou cenu. K tanci a poslechu zahrají Eva Pilarová, Jakub Smolík, Karel Kahovec, Pavel Vítek, Petra Černocká nebo skupina Rangers. Celým dnem bude návštěvníky akce provázet moderátor Patrik Rozehnal.

Doprovodný program – prezentace vybraných turistických aktivit na místě:

Ceny do soutěží věnoval Záměk Loučeň (www.zamekloucen.cz)

Další Den domácího cestovního ruchu s názvem Gurmánská dovolená v Česku – to letí! proběhne 11. 9. 2010 od 10:00 do 18:00 hodin v Telči na náměstí Zachariáše z Hradce.

Lázeňská dovolená v Česku – to letí!Lázeňská dovolená v Česku – to letí!Lázeňská dovolená v Česku – to letí!Lázeňská dovolená v Česku – to letí!Lázeňská dovolená v Česku – to letí!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka