Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA

Využijte jedinečnou nabídku plaveb po Jadranu za báječné ceny. Například Plavbu s výletem do Mostaru v termínu 12. až 19. července 2014 za 12.591 Kč/os. Popluje se na tajuplný ostrov Lastovo, s výletem do hercegovského Mostaru, ale i do Korčuly či Stari Gradu.

Last-Minute nabídka je uvedena bez dopravy, fakultativního výletu a cestovního pojištění, lze ji kombinovat s dalšími slevami (skupina, třílůžková kajuta).

Tedy skupinka 5-ti přátel nebo 5-ti členná rodina může plout již za 11.011 Kč/os.

Více informací zde.

Nabídka pro jednotlivce na jachtě SILVA
Na jachtě Silva nabízíme místa pro jednotlivce se slevou na těchto termínech:

Plavba = SILVA 005
termín 12.7.-19.7.2014

trasa Hvar, Lastovo, Korčula + výlet Mostar
doplnění “dámské” kajuty 1 ženou 
cena plavby = 11.499 Kč/os. (nelze kombinovat s vypsanými slevami, cena bez dopravy, fakultativního výletu a příp. cestovního pojištění)

Plavba = SILVA 007
termín = 26.7.-2.8.2014
trasa do NP Krka a Kornati, či historických měst Trogiru, Šibeniku a Zadaru
doplnění “pánské” kajuty 1 mužem 
cena plavby = 11.499 Kč/os. (nelze kombinovat s vypsanými slevami, cena bez dopravy a příp. cestovního pojištění).

FKK Solaris - Istrie
10% sleva na ubytování a stravování v bungalovech při pobytu na min. 7 nocí v obdobích  26.7.-4.8. a 30.8.-13.9.
3* FKK-centrum na západním pobřeží Istrie, nedaleko Poreče (asi 12 km) a hned vedle Lanterny. Zátoka s oblázkovými a skalnatými plážemi s bohatým zastíněním vzrostlými stromy poskytuje svým návštěvníkům příjemné prožití dovolené, více zde.

FKK Koversada - Istrie
15% sleva na ubytování v appartmanech při pobytu  v období  12.7.-2.8.2014
Platí pouze pro nové objednávky a při pobytech s příjezdem/odjezdem v sobotu či neděli, pro ostatní dny pouze na zpětné potvrzení.
4* appartmány v FKK-centru na západním pobřeží Istrie, u ústí Limského fjordu. Rozlehlý areál s oblázkovými a skalnatými plážemi s bohatým zastíněním vzrostlými stromy poskytuje svým návštěvníkům příjemné prožití dovolené, více zde.

Nově v nabídce naturistický hotel na ostrově Rhodos
Nově pro naturisty otevřený hotel Naturist Angel Club naleznete na řeckém ostrově Rhodos, na okraji historického města Rhodos. Hotýlek pod rodinnou správou nabízí naturistům odpočinek a relaxaci u bazénu, v zahradě či na blízké pláži. Ubytování ve dvoulůžkových pokojích s polopenzí či jen se snídaní. Více informací zde.

Zdroj fotografií: Archiv NaturTravel, děkujeme.

Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka