Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014

Laser show libereckého Centra Babylon obsadila první místo v kategorii Atrakce roku 2014 v soutěži HLEDÁME TOP AQUA Zařízení 2014 pořádané Asociací bazénů a saun ČR. Laserovou projekci s 3D efekty promítanou pěti laserovými paprsky na devítimetrovou vodní zeď, kterou doprovází scénická hudba a barevné kouřové efekty, spustilo Centrum Babylon v listopadu loňského roku jako první aquapark v České republice.

Soutěže se zúčastnilo celkem 43 aquaparků, bazénů a výrobců zařízení, které posuzovala odborná porota složená z předních odborníků na oblast provozu aquaparků a bazénů v několika různých kategoriích. Ocenění udělená odbornou porotou na základě celoročního hodnocení byla slavnostně předána 17. září na konferenci Asociace bazénů a saun u příležitosti veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA.

„V současnosti je na trhu aquaparků obrovská konkurence, a proto nás ocenění velmi potěšilo. Abychom splnili náročné požadavky návštěvníků, přicházíme každý rok s novou atrakcí a stávající průběžně inovujeme. Od 1. října například rozšiřujeme nabídku filmů v Laser show o dvě nové tematické projekce. Nový dětský film s prvky podmořského světa budeme navíc vysílat v dopoledním čase, aby si ho mohli užít i nejmenší návštěvníci,“ řekl obchodní ředitel Centra Babylon Martin Oumrt.

Centrum Babylon bude od 1. října promítat celkem tři tematicky odlišné projekce, v nichž jsou použity barevné prostorové prvky, například vlnky, pruhy, dále animační prvky, například chobotnice, rybičky, mořští koníci či hvězdice a divácky nejoblíbenější 3D efekty. V rámci vstupného je návštěvníci Aquaparku budou moci zhlédnout ve třech časech, a to v 10:45, 16:45 a 20:30. V dopoledním čase bude Laser show přístupné nově také skupinám dětí z mateřských a základních škol, pro něž připravilo Centrum Babylon speciální zlevněné vstupné ve výši padesáti korun pro dětského návštěvníka včetně pedagogického dozoru zdarma.

Více o Laser show a Centru Babylon naleznete na www.centrumbabylon.cz

Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014Laser show libereckého Centra Babylon je Atrakcí roku 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka