Kúpele Číž otevírají sezónu

Letní lázeňská sezóna v Přírodních jodových lázních Číž, a.s. odstartuje 1. června 2013. Ve spolupráci s Gemersko-malohontským osvetovým strediskom v Rimavskej Sobote připravují lázně „Den otevření letní sezóny“. Jeho součástí bude kulturní program, včetně otevření venkovního bazénového komplexu pro veřejnost a oslavy dne dětí.

Kromě této akce připravily lázně v letní sezóně pro návštěvníky doplňkové sportovní vyžití a rozšířený kulturně-společenský program. Velmi oblíbená je u klientů též hipoterapie. Informoval o tom ředitel Přírodních jódových lázní Číž, a.s., Ing. Peter Kmeť.

 

Lázně Číž jsou jedinečným místem na léčbu dětí a dospělých, odpočinkové a relaxační aktivity. Čížské jódové minerální vody se využívají při osteoporóze, osteonekróze, tuberkulóze kostí, skleróze multiplex, při chorobách dýchacích cest, mají antisklerotický a protizánětlivý účinek. Jód se do organizmu vstřebává kůží, sliznicí dýchacích cest (inhalace), trávícího ústrojí (krenoterapia) a oční rohovkou. Jód zasahuje, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, zpomaluje vznik arteriosklerózy, napomáhá hojení ran a otoků, má antiseptický a dezinfekční účinek.

 

Fotografie poskytla paní Arvayová, PR manager Paper Life, s.r.o., děkujeme.

Kúpele Číž otevírají sezónu Kúpele Číž otevírají sezónu Kúpele Číž otevírají sezónu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka