Křest knihy Guinness World Records 2013

Potápěčská jáma v Aquapalace Praha hostila křest Agentury Dobrý den

V potápěčské jámě, několik metrů pod hladinou proběhl křest knihy rekordů. Současně nejrychlejší karikaturista světa, pan Lubomír Vaněk z Brna zde v hloubce kreslil karikatury účastníků netradiční tiskovky. Ti nemuseli být pod hladinou, stačilo, aby se shromáždili u jednoho z oken potápěčské jámy. Karikaturista pak svým počínáním vytvořil nový rekord. Originální nápad pokřtít knihu v největším českém aquaparku pod vodní hladinou bublinkami z potápěčské láhve zaujal i návštěvníky aquaparku.

Médii nejčastěji citovaná kniha a zároveň po Bibli nejprodávanější kniha na světě v letošním vydání přináší i odpovědi na otázky: Kdo je menší - nejmenší člověk, nebo nejtěžší novorozeně? Co více váží - největší osel, či nejtěžší hot dog? Co je větší zabiják - největší žralok, nebo nejnebezpečnější silnice? Kdo by zvítězil v běhu - nejrychlejší muž světa, či nejrychlejší ovce? Guinnessova kniha rekordů pro rok 2013 obsahuje zcela nové a nikdy nepublikované rekordy, které tvoří asi 2/3 celého obsahu. Zbývající část se věnuje nepřekonatelným rekordům, tedy rekordům, které vznikly již velmi dávno, ale nikdy nebyly a velmi pravděpodobně ani nebudou překonány. Zdarma si navíc můžete stáhnout aplikaci pro rozšířenou realitu, ve které před vámi rekordy ožijí v úchvatném 3D formátu!

V Aquapalace Praha se představila Guinnessova kniha rekordů 2013. Agentura Dobrý den, nakladatelství Slovart a Aquapalace Praha připravili křest nové knihy rekordů v unikátní osmimetrové potápěčské jámě umístěné v Paláci Relaxu. Světoznámá kniha byla pokřtěna na opačné straně okna, tedy v hlubině potápěčské jámy, vzduchovými bublinami z potápěčské automatiky. Zároveň byla nová Guinnessovka představena unikátním rekordním pokusem. Nejrychlejší karikaturista světa, pan Lubomír Vaněk z Brna, vytvořil rekord a pod vodou v čase 4:12,56 nakreslil 10 karikatur účastníků tiskové konference.

Křest knihy Guinness World Records 2013Křest knihy Guinness World Records 2013Křest knihy Guinness World Records 2013

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka