Krásný slunný podzim láká na horské kolo

Nejlepší doba na dovolenou na horách je tady. Podzim nikdy nezklame. Počasí je stálé a s příjemnými teplotami. Když se rozplynou ranní mlhy, vyleze sluníčko a na obloze nebývá ani mráček. Ideálnější podmínky na túru s horským kolem si sotva můžeme přát. Viditelnost je perfektní. Taková je jen na podzim. A právě tak skvělé jsou i nabídky „Mountain Bike Holidays“.

Na webové stránce Mountain Bike Holidays najdete speciální podzimní nabídky 61 hotelů v 19 regionech v Rakousku, Itálii a Švýcarsku, které jsou spojením požitku a sportovní výzvy. Můžete si vychutnávat dary kuchyně a sklípku a relaxovat v sauně, bazénu a při masáži. Zvolte si některou z túr vedenou profesionálním průvodcem v různých výkonnostních skupinách, s výcvikem správné techniky jízdy, atd. Vychutnejte si nádherné panorama ve výšce 2.000 metrů n.m.

Na mountain bike lesem hořících modřínů

To nehoří na poplach! Jen se blíží podzim a s ním 'oheň' modřínů. Příroda předvádí své nezaměnitelné kouzlo barev. Je právě tak mnohotvárné, jako program v Tyrolské Zugspitzareně. Nabídka 'Bike, hike a jóga' ve Sporthotelu Loisach stojí za vyzkoušení. Jóga v horách – ve spojení s nádhernými výlety na mountain bike a pěšími túrami.

Vydejte se v termínu 26.09. - 03.10.2009 do Tyrolska. Cena od 720€ za osobu zahrnuje: 7 dní bohatá penze, 3 túry na horském kole a pěší túry, denně ráno a večer lekce jógy (počítá se již s určitými znalostmi účastníků), energetické balíčky, sportovní masáže, mapy a materiál na túry, použití garáže na horská kola (v barvě zeleného jablka), dílny, prostor na mytí kola, pračky a sušičky.

Super bikové zážitky v Korutanech

Podzim znamená také 'čas plodů' a 'čas sklizně'. Proč se tedy nevydat na dovolenou s horským kolem do Korutan a 'sklidit' si mnoho krásných bikových zážitků? Každý sní o tom, že překročí jednou Alpy. Vydat se na mountain bike do Národního parku Nockberge a přes státní hranice do Itálie a Slovinska, je tedy to pravé! Landhotel Lindenhof nabízí požitek Trans Alp od 11. do 18.10.2009. Cena od 399€ za osobu zahrnuje: 7 dní bohatá penze s výběrem menu pro gurmány, 2 celodenní požitkové túry na mountain bike k malebným jezerům Wocheinerseen (Bohinjsko jezero) ve Slovinsku a mnoho dalšího .

Babí léto BikeHIT v Salcbursku

I v Salcbursku se pomalu hlásí podzim. Od 25.09. do 18.10.2009 je možné si nyní zarezervovat skvělé podzimní balíčky. Jsou mezi nimi i speciální nabídky pro 'single'. U všech nabídek není účtován příplatek za jednolůžkový pokoj! Cena od 366€ za osobu v dvoulůžkovém pokoji a od 441€ za osobu v junior-suitě zahrnuje: 5 přenocování, Salcburská bio-snídaně ve formě bufetu, odpoledne domácí moučníky, večer výběr ze 3 menu (křupavé saláty, čerstvé ryby a pokrmy pro sportovce), 3 túry na horském kole s průvodcem, 3 energetické balíčky od Maxima, denně správná relaxace v komplexu saun a na plovárně u jezera.

Využijte nabídky jako stvořené pro závěr bikové sezony!

Krásný slunný podzim láká na horské kolo

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka