Krásné pocity v jeskyních

V neděli 21.6. jsme se zúčastnili koncertu Radky Fišarové v rámci 12. ročníku mezinárodního hudebního festivalu Čarovné tóny Macochy, který je unikátním hudebním festivalem v neobvyklém prostředí krasových jeskyní. Koncerty jsou jedinečným spojením hudebních tónů, světelné animace a přírodní scenérie jeskyní.

Součástí aranžmá byla také prohlídka Punkevních jeskyní včetně plavby po říčce Punkvě. Program připravila Agency FCT se Správou jeskyní ČR. Nad festivalem převzala záštitu manželka prezidenta České republiky Livie Klausová.

Atmoféra netradičního koncertního prostředí, francouzské šansony v podání Radky Fišarové a pěkné světelné animace - to vše v nepopsatelném spojení nám přineslo nevšední a působivé zážitky. Wellness není jen o procedurách, vodě, pohybu a saunách. Myslíme si, že takové pocity jako jsme si odnášeli z jeskyní rozhodně do wellness stylu života patří. Děkujeme za pozvání Josefu Matouškovi a za vlídné průvodní slovo panu Gibiánovi.

Díky spolupráci s Agency FCT jsme měli příležitost na tento koncert pozvat několik partnerů a spolupracovníků. Podle ohlasů víme, že to i pro ně byl silný zážitek.

 

Krásné pocity v jeskyníchKrásné pocity v jeskyníchKrásné pocity v jeskyníchKrásné pocity v jeskyníchKrásné pocity v jeskyních

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka