Koupelové oleje Saloos v novém slušivém kabátku

Koupelové oleje patří v sortimentu Saloos k velmi vyhledávaným a mimořádně oblíbeným produktům. Saloos se rozhodl ke změně, která potěší zcela jistě všechny jeho příznivce a provedl redesign celé této řady. Koupelové oleje v nových, modernějších lahvičkách a s luxusními etiketami ozdobí koupelnu nejednoho vyznavače přírodní kosmetiky. Saloos vyslyšel také hlasy svých zákazníků a ze stávajícího 100 ml balení zvýšil objem na 125 ml.

Většina koupelových prostředků je založena na tenzidech, které narušují přirozené ochranné prostředí pokožky, nadměrně ji odmašťují a vysušují. Koupelové oleje Saloos jsou jiné.

Podporují přirozené procesy v pokožce, přispívají k tomu, aby se pokožka sama o sebe uměla lépe postarat, byla přirozeně krásná, zdravá a hydratovaná. Pokožka je po koupeli čistá, vláčná a celkově zregenerovaná. Díky přírodním esenciálním olejům zůstává nádherně a dlouho provoněná, což významně přispívá k harmonii těla a duše. Oleje jsou vhodné i do vířivých van, které pomáhají ještě lépe vstřebat účinné látky.

Základem koupelových olejů Saloos jsou rostlinné oleje lisované zastudena, bio slunečnicový a bio sezamový. Obsahují minimální nutné množství bezpečných a jemných emulgátorů.

Koupelové oleje Saloos neobsahují:

  • Tenzidy, které pokožku mohou odmastit a narušit její lipidový filtr.
  • Minerální oleje (paraffinum liquidum) – vyráběné z ropy.
  • Syntetické konzervační a vonné látky - mohou být příčinou vzniku alergií nebo již existující potíže zhoršit.
  • Syntetická barviva - přidávají se do výrobků pouze pro estetický efekt.

Koupelové oleje Saloos najdete v bylinkářstvích, zelených lékárnách a lékárnách, bioprodejnách, DM drogeriích, specializovaných dárkových prodejnách aj.

Koupelové oleje Saloos v novém slušivém kabátkuKoupelové oleje Saloos v novém slušivém kabátku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka