Koupel není jen očistou těla, na své si přijde i duše

Při koupeli se účinné látky olejů vstřebávají do pokožky, která zůstává čistá, vláčná a zregenerovaná. Podporují v ní přirozené procesy, a tím přispívají k tomu, že je pokožka krásnější, zdravější a hydratovaná. Přírodní esenciální oleje pokožku navíc nádherně provoní a uvolní tak i mysl a celkově tělo zharmonizují. Česká značka aromaterapeutické biokosmetiky Saloos patří mezi přední výrobce koupelových olejů u nás.

Jejich předností je, že neobsahují žádné tenzidy, které pokožku vysušují a nabourávají přirozenou obranyschopnost. Nenajdete v nich minerální oleje, konzervační a syntetické vonné látky či syntetická barviva. Právě naopak, koupelové oleje Saloos obsahují více než 95 % rostlinných a esenciálních olejů a pouze nezbytně nutné množství bezpečných a jemných emulgátorů.

Vybírat můžete z mnoha variant olejů:

Koupelový olej Saloos Granátové jablko

Koupelový olej s extraktem ze vzácného granátového jablka pomáhá k dokonalé očistě těla. Regeneruje a hydratuje pokožku, dodává jí sametovou hebkost. Pomáhá udržet její pružnost, vytváří na ní ochranný film a nevysušuje ji. Obsažené esenciální oleje mohou příznivě působit při stresu, vyčerpání a únavě. Orientační cena: 136,- Kč.

Koupelový olej Saloos Rakytník-Orange

Dokonalé harmonizující účinky poskytne koupelový olej s rakytníkem Rakytník-Orange. Je vhodný pro suchou až přesušenou či jinak problematickou pokožku, kterou zklidňuje a zvláčňuje. Svěží vůně citrusových esenciálních olejů probudí smysly při únavě, stresu a vyčerpání. Orientační cena: 133,- Kč.

Koupelový olej Saloos Eukalypt-Tymián

Je vhodný v období chřipek a nachlazení. Regeneruje a zvláčňuje pokožku, udržuje tělo v kondici, uvolňuje dýchací cesty i namožené svaly. Obsažené esenciální oleje mohou přispět také k udržení koncentrace v psychicky náročném období. Orientační cena: 122,- Kč.

 

Tělový peeling – základ pro regeneraci pokožky

Základem celkové regenerace je vedle očistné koupele i odstranění odumřelé kůže. Pokožka tak bude vláčnější, vitálnější a hladší. Obnoví svou přirozenou krásu. Značka Saloos ve svých produktových řadách nabízí rovněž bio tělové peelingy, které obsahují zrnka mořské soli, pokožce prospěšné rostlinné bio oleje, pečující a příjemně vonící esenciální oleje. Pro domácí abrazivní rituál si můžete vybrat ze čtyř druhů bio tělových peelingů. Díky jejich extra výživnému složení již není nutná další péče.

Omlazující bio tělový peeling Saloos Čokoláda

Harmonizující směs kakaových bobů, krystalů mořské soli a bio kokosového oleje pokožku šetrně obrousí a zároveň zpevní. Vůně je tak lákavá, že jej budete chtít ochutnat! Užijte si to pravé čokoládové pohlazení a dopřejte svému tělu smyslnost, jemnost a vláčnost. Orientační cena: 146,- Kč.

Zjemňující bio tělový peeling Saloos Levandule-Tea tree

Zklidňující směs esenciálních olejů z jemně vonící levandule a osvěžujícího tea tree, drcených zrnek mořské soli a rostlinných bioolejů ohleduplně ošetřuje pokožku těla, hydratuje ji, zpevňuje a vyhlazuje. Podlehněte vůni Provence a uvolněte nejenom tělo, ale i mysl. Orientační cena: 140,- Kč.

Osvěžující bio tělový peeling Saloos Mojito

Zažijte obdobně slastné pocity, jako když si vychutnáváte pravé mojito na slunné

pláži u moře. Svěží kombinace máty a limetky povzbudí tělo, které tak získá zpět ztracenou energii. Zrnka soli pokožku jemně obrušují, zbavují ji odumřelých buněk a zvyšují její pevnost a pružnost. Orientační cena: 136,- Kč.

Harmonizující bio tělový peeling Saloos Růže

Luxusní směs smyslné a omamně vonící damascenské růže v kombinaci s mořskou solí a pečujícími bio rostlinnými oleji je tím nejlepším bojovníkem s celulitidou. Bonusem je povzbudivá vůně, díky které se přenesete do zahrad plných nejvzácnějších růžových květů. Orientační cena: 146,- Kč.

Fotografie zaslala Laďka Petrjánošová – děkujeme.

Více o produktech naleznete na internetových stránkách.

Koupel není jen očistou těla, na své si přijde i dušeKoupel není jen očistou těla, na své si přijde i dušeKoupel není jen očistou těla, na své si přijde i dušeKoupel není jen očistou těla, na své si přijde i duše

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka