Kosmetické podvečery v Aquapalace

Wellness týden v Aquapalace není jen záminkou k poskytování jednorázových slev, ale akcí, která se snaží představit wellness jako přirozenou součást moderního způsobu života.

 

Součástí akce byla proto i dvě neformální setkání, spojená s prezentací kosmetických značek a produktů, které ve SPA AQUAPALACE používají profesionální kosmetičky. A redakce Wellness novin byla pokaždé u toho. Úterní podvečer byl věnován firmě Payot a ten středeční, který svou účastí ozvláštnila i herečka Ivana Jirešová, kosmetice značky Thalgo. Ivana Jirešová se podělila o svou osobní zkušenost s používáním produktů této kosmetiky z mořských řas a minerálů.

V milé a příjemné atmosféře, která obě setkání provázela, se diskutovalo o konkrétním použití produktů, konzultovala možnost užití a dostalo se i na zmínky o žhavých produktových novinkách.

Účastníci měli možnost v obou případech nahlédnout  přímo „pod pokličku“ kosmetické kuchyně, a tak o průtrži mračen, která se ve středu v podvečer nad Čestlicemi prohnala, mnozí účastníci ani nevěděli.

 

Kosmetické podvečery v AquapalaceKosmetické podvečery v Aquapalace

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka