Konferenci věnovanou dopadům pohybu na zdraví představila iniciativa Česko se hýbe

Iniciativa Česko se hýbe se v pátek 16. září představila na první velké konferenci, která měla za úkol přiblížit účastníkům význam pohybu pro zdraví.

V prostorách VFN v Praze se sešla řada osobností z řad lékařů, mezi jinými např. Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc., Prof. Ing. Václav Bunc, CSc., či Doc. MUDr. Jiří Radvanský, CSc.
Konference se uskutečnila v rámci projektu, který má přispět k pozitivnímu vnímání sportu jako prostředku prevence civilizačních chorob a naprosto zásadní a nezastupitelné aktivity, která přispívá k udržení zdravé populace.
V diskusi po skončení konference, které předsedala prezidentka Českého svazu aerobiku, fitness a tance FISAF.cz Jana Havrdová, představila ideu založení České komory fitness, která by do budoucna měla být jedinou českou institucí zastupující a hájící zájmy českého fitness sektoru a jejímiž cíli by, krom jiného, bylo standardizování kvality v oboru fitness z hlediska dalšího vzdělávání a nastavení komunikace mezi zaměstnavateli a vzdělavateli v sektoru fitness industry.

Zakládající listinu podepsalo 57 zakládajících členů. Ustavující valná hromada se uskuteční ve čtvrtek 13. října v sídle Českého svazu aerobiku, fitness a tance FISAF.cz.

Konferenci věnovanou dopadům pohybu na zdraví představila iniciativa Česko se hýbe

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka