Konference o bezpečnostních aspektech provozu bazénů a aquaparků

Další odborné setkání APR

Již za méně než týden se v městských lázních v Novém Městě na Moravě uskuteční konference na téma bezpečnosti v bazénech, aquaparcích a saunách. Asociace pracovníků v regeneraci pořádá další zajímavé setkání s návštěvou nového plaveckého areálu. Odborný program a skvělá atmosféra přiláká několik desítek účastníků konference a vy můžete být mezi nimi!

Asociace pracovníků v regeneraci zve všechny příznivce zdravého životního stylu na konferenci do Nového Města na Moravě. Odbornými garanty pro tuto konferenci jsou pánové Miroslav Veselý a Ing. Milan Šmíd.

Na co se mohou účastníci akce kromě prohlídky nového plaveckého areálu v Novém Městě na Moravě těšit?

V přednáškových blocích po oba dva dny postupně vystoupí:

Miroslav Veselý
- předseda představenstva APR a šéf Vodního Ráje v Jihlavě s přednáškou o vývoji předpisů pro bezpečnost na koupalištích a normě TNV 940920, která prochází novelou

Mgr. Zbyněk Kovářů,
soudní znalec oboru bezpečnosti koupališť se zaměří na chyby v provozních a návštěvních řádech vodních skluzavek

Provozní rizika vodních areálů bude hodnotit Mgr. Karel Koutecký, vedoucí plaveckého bazénu a koupaliště v Sokolově ze svých dlouhletých zkušeností z vedení vodního areálu

Jak je to s legislativou v oblasti bezpečnosti provozu se zamyslí ve svém vystoupení Ing.Milan Šmíd, projektant bazénových a wellness technologiív ateliéru Bazény a wellness a externí vyučující na VŠ Palestra. Současně ukáže, jak by se měly podle norem provádět revize vodních skluzavek a jak se zjišťuje nebezpečí záchytu plavce v bazénu.

Protože nebezpečí nehrozí jen na bazénech, ale riziko úrazu či jiné zdravotní újmy je i v horkých provozech, pozvali jsme si největšího našeho odborníka na sauny - saunového mága Pavla Hofrichtra. A ten nám kromě přednášky slíbil, že pokud bude příležitost, předvede nám v rámci večerního programu ve wellness prostorách hotelu i ukázku saunového ceremoniálu.

A jak řešit bezpečnostní politiku v jednotlivých provozech? Bezpečnostní management v organizacích? Na to nám odpoví přizvaná odbornice Ing. Mgr, Magda Uxová DiS., odborná asistentka Soukromé vysoké školy ekonomických studií.
V rámci programu necháváme prostor i na diskuzi a výměnu názorů a zkušeností mezi účastníky, resp. mezi účastníky a přednášejícími.

Po registraci účastníků je třeba zaplatit vložné ve výši 2.760 Kč / os. (členové APR mají slevu 765 Kč) a ubytování ve výši 370 Kč. Vložné zahrnuje stravování, tj. dva obědy, večeři, snídani a coffee break po dobu přednášek, účastenský poplatek, sborník přednášek a vstup do Městských lázní v Novém Městě na Moravě.

Případní zájemci o desetiminutové komerční vystoupení na akci budou muset uhradit 5.760 Kč (pro členy APR je opět připravena sleva 1.765 Kč). Registrace účastníků bude probíhat od 9 hodin, konference bude ukončena ve středu 21. října po obědě.

Nezapomeňte tedy dobrou náladu, plavky a ručník do sauny a vzhůru do Nového Města na Moravě!

Použité foto z www.aprcz.cz.

Konference o bezpečnostních aspektech provozu bazénů a aquaparkůKonference o bezpečnostních aspektech provozu bazénů a aquaparkůKonference o bezpečnostních aspektech provozu bazénů a aquaparkůKonference o bezpečnostních aspektech provozu bazénů a aquaparkůKonference o bezpečnostních aspektech provozu bazénů a aquaparkůKonference o bezpečnostních aspektech provozu bazénů a aquaparků

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka