Kolo pro život vstupuje do druhého desetiletí!

Největší seriál závodů horských kol – KOLO PRO ŽIVOT – letos pokračuje již 11. ročníkem. Letos startujeme 24. 4. v Letech u Prahy na závodě Trans Brdy České spořitelny.

Kolo pro život je celoroční seriál závodů na horských kolech pro všechny věkové a výkonnostní úrovně účastníků. Zúčastnit se mohou jednotlivci, týmy i celé rodiny, muži, ženy, děti, veteráni, nebo také hendikepovaní cyklisté. Jednotlivé závody seriálu jsou pořádány ve všech regionech České republiky od dubna do října. V roce 2010 je do seriálu zařazeno 15 závodů v nejzajímavějších lokalitách Čech a Moravy. Počet startujících každoročně přesáhne cifru 15.000 účastníků. Závody mají jednotná pravidla a jedinečný registrační systém, ten umožňuje vyhodnocovat průběžně celou řadu soutěží v 28 kategoriích. Generálním partnerem seriálu Kolo pro život je již 11. rokem Česká spořitelna. Hlavním partnerem je Kooperativa, kterou od loňského roku doprovází na stejné pozici Škoda Auto.

Loňského jubilejního závodu se zúčastnilo více než 15 000 nadšených bikerů všech věkových i výkonnostních kategorií v 15 úchvatných koutech naší republiky. Na zhruba 50 km dlouhých tratích spolu bojovali o umístění v soutěžích jednotlivců a teamů. Novinkou byly tzv. Fitness jízdy na polovičních 25 km tratích. Pro veliký zájem nebudou chybět ani letos. Velikou popularitu si za 5 let své existence získaly závody Junior Trophy pro různé věkové kategorie dětí.

Start KPŽ 2010 se uskuteční 24. 4. v Letech u Prahy na závodě Trans Brdy České spořitelny. A protože je součástí seriálu již tradičně Finálová hra o osobní automobil, neváhejte a zúčastněte se alespoň jednoho z patnácti seriálových závodů! I letos se hraje o Škodovku.

 

Za podklady a fotografie děkujeme šéfredaktorce časopisu Kolo pro život paní Zoře Čermákové.

Kolo pro život vstupuje do druhého desetiletí!Kolo pro život vstupuje do druhého desetiletí!Kolo pro život vstupuje do druhého desetiletí!Kolo pro život vstupuje do druhého desetiletí!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka