Knižní novinka: Přírodní psychofarmaka

Celostní medicína pro duši

U mnohých lehčích nebo počínajících duševních potíží mohou být léčivé byliny po domluvě s lékařem vhodným doplněním k chemickým psychofarmakům. Na základě jejich celostní účinnosti nám mohou darovat útěchu, uvolnění a jasnost a opět nám vrátit chuť do života. Kniha respektované léčitelky Aruny M. Siewertové Přírodní psychofarmaka vyjde v nakladatelství NOXI 1. září 2016.

Knížka poskytuje jasné odkazy k tomu, při jakých příznacích je vhodnější vyhledat radu zkušeného terapeuta a kdy je eventuálně nutné nasadit prostředky klasické medicíny. Přírodní léky ale i pak často mohou doprovázet léčbu – příroda nám totiž dává k dispozici báječné, pomocné a mírné prostředky.

V knize Přírodní psychofarmaka najdete:

  • Přehled o psychických potížích a odpovídající léky z hlediska klasické medicíny.
  • Přírodní léky pro samoléčbu – bez vedlejších účinků: osvědčené čaje z léčivých bylin, terapeutické cesty a mnoho dalších tipů.
  • Informace a vhodné prostředky s doporučeným použitím při četných potížích, které můžete léčit sami.

„Když se život zdá obtížný, je to často známkou větších změn. Krize jsou proto vždycky pozváním k dalšímu osobnímu vývoji. Přírodní prostředky nás mohou při této cestě podporovat a současně mírnit potíže, které se při takových přelomových situacích vyskytují. Tato knížka vám pomůže nejdřív psychické potíže přesněji zařadit a následně podle potřeby učinit správné kroky,” říká autorka knihy Aruna M. Siewertová.

Aruna Meike Siewertová je léčitelka a docentka na léčitelské škole v Berlíně. V nakladatelství NOXI již vyšla její kniha Rostlinná antibiotika– Tajné zbraně přírody.

Fotografii zaslala Vladana Drvotová, 2media.cz s.r.o. - děkujeme

Knižní novinka: Přírodní psychofarmaka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka