KNEIPPOVY LÁZNĚ V REŽII FIRMY CARETTA SPA

Představujeme novou kolekci Kneippových chodníků pro rok 2015. Vyznačuje čistým designem, funkčností, odolností a jednoduchou instalací.

KNEIPPOVA TERAPIE Patří mezi nejstarší lázeňské procedury pojmenované podle Sebastiana Kneippa. Léčba je založena na působení teplotního rozdílu mezi teplou a studenou vodou. Procedura začíná prohříváním v teplém bazénku, a poté následuje přešlapování v bazénku se studenou vodou. Pro správný účinek terapie je důležité proceduru několikrát opakovat. Účinky Kneippovy terapie spočívají v prokrvení končetin a blahodárným působením na krevní oběh. Terapie je doporučována při bolestech hlavy a pro uvolnění kotníků a kloubů.

není potřeba vše zdlouhavě připravovat pro realizaci procedury a následně náročně obkládat mozaikou. Jednotlivé vaničky jsou již plnohodnotným produktem, který je dodáván s vybranou technologií.

Je připraveno mnoho řešení kneippovy terapie, nejedná se pouze o zvolení počtu oddílů a barevnosti, ale můžete se rozhodnout mezi variantou RESTO, MULLINO a AQUA PISTA. Varianta RESTO je doplněna pohodlným ergonomickým sedákem TONTO, který designově navazuje na Kneippovy lázně. Varianty MULLINO a AQUA PISTA jsou doplněné o nerezová madla, které napomáhají k snadnému průchodu. Kneippovy lázně jsou vhodné především do veřejných provozů, ale také i k domácímu užití, které se dají využít v interiéru, ale i v exteriéru. Systém je navržen tak, aby obsluha a provoz byli co nejjednodušší a nejpohodlnější. Systém je založen na automatických periodách napouštění čisté vody a sanitace. Je důležité, aby voda měla neustále požadovanou teplotu a byla připravena pro další návštěvníky.

Nyní můžete mít nejstarší lázeňskou proceduru i ve vašem malém soukromém wellness. Užijte si úžasné chvíle odpočinku a regenerace.

Tato terapie patří mezi nejstarší lázeňské procedury Jednotlivé vaničky lze umístit kamkoliv......i u vás doma

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka