Karneval na lyžích a závod Razula Open Cup

Akce ve Ski areálu Razula pro rodiny s dětmi

Karneval na lyžích a rodinný lyžařský závod Razula Open Cup zpestří v březnu rodinám s dětmi návštěvu Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích. Tradiční Maškarní lyžovačka se uskuteční v neděli 11. 3. od 9 hodin na sjezdovce Horal. Děti v maskách mají v tento den lyžování zdarma. Připraveny pro ně budou i hry a soutěže včetně soutěže o nejoriginálnější či nejhezčí masku.

 

O tři týdny později, v sobotu 31. 3. a neděli 1. 4., se ve Ski areálu Razula uskuteční Razula Open Cup. Tento veřejný lyžařský závod, který se letos uskuteční již poosmé, je otevřený lyžařům amatérům bez ohledu na věk a zkušenosti. Může se ho tedy zúčastnit celá rodina – od dětí až po dědečky a babičky. Obří slalom se jede na hlavní, kilometrové sjezdovce Razula. Vypsáno je 14 věkových kategorií, přičemž nejmenší lyžaři do 11 let jedou jen jedno kolo na kratším úseku s převýšením 160 metrů.

Závod doprovodí také testování lyží LUSTI.

 

Ski areál Razula se nachází v údolí Léskové ve Velkých Karlovicích. Je součástí zdejšího resortu Valachy. Areál tvoří čtyři sjezdovky o délce 2 kilometry. Na jedné z nich nechybí ani dětský park a snowtubingová dráha. V areálu funguje i lyžařská Tygří školka či půjčovna, jejíž služby byly nově rozšířeny i o půjčování sněžnic.

KarnevalKarnevalRazula Open Cupsněžnicesněžnice

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka