Karlovská 50

Ve Velkých Karlovicích se můžete již po deváté zúčastnit závodu v běhu na lyžích klasickou technikou, Karlovské padesátky, která se stala součástí seriálu SkiTour. Nachystána pro Vás bude trať o délce 25 km a 50 km.

Skvělá atmosféra, vynikající služby, nádherná krajina, přátelská atmosféra, nezapomenutelné zážitky. To vše prožijete právě ve Velkých Karlovicích, které se nacházejí na česko-slovenském pomezí. V centru lyžařských sportů regionu Valašska tak můžete vyrazit spolu s význačnými sportovci do pohoří Vsetínských vrchů a Javorníků a porovnat svou sportovní výkonnost.

 

Závod je určen pro kategorie mužů a žen od dorostenců výše. Své síly můžete změřit na dvou tratích na 50 nebo 25 km. Strojově upravené stopy budou připraveny. Závodníci z místa startu stoupají pohořím Javorníků, aby následně přejezdem přes řeku Bečvu okusili i úpatí Vsetínských vrchů. Po dosažení nejvzdálenější kóty od startu se vracejí jinou stopou zpět do místa startu, které se pro „pětadvacátníky“ mění v místo cíle. Odvážnější pak vyrazí na druhý okruh, který kopíruje ten první. Zatímco jsou závodníci na trati, mohou diváci využít k občerstvení ve stylové restauraci nebo ve stáncích s občerstvením. Případně se přímo nabízí návštěva místních pamětihodností, kostela a muzea, v jejichž těsné blízkosti se nachází právě start i cíl závodu.

Karlovská 50

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka