Karlovarský týden se blíží

Ve dnech 6. – 9. října se uskuteční již 5. ročník Karlovarského týdne, jehož součástí bude, kromě tradičního festivalu s turistickou tématikou, také Lázeňský festival a Lázeňská konference Sdružení lázeňských míst.

Karlovarský týden je festival prezentací v cestovním ruchu a propagací aktuálního tématu lázeňství. Zviditelňuje tuto problematiku nejen odborníkům, ale přibližuje ji také široké veřejnosti.

Mezinárodní filmový festival s turistickou tématikou Tourfilm je součástí Karlovarského týdne již od roku 2006. Ve Varech si tak dá dostaveníčko česká cestovatelská špička, fotografové, producenti a zájemci o cestovatelské filmy.

Lázeňského festivalu se zúčastní přes padesát odborných subjektů od nás i ze zahraničí. Představitelé cestovních kanceláří a médií zde získají ucelené informace o tom nejlepším z českého a moravského lázeňství. V letošním roce se organizátoři zaměřili na nákupčí především ze zemí Beneluxu, Skandinávie a Německa.

Lázeňská konference Sdružení lázeňských míst ČR se bude konat 6. října v karlovarském hotelu Thermal. Je určena především odborníkům z oboru cestovního ruchu, municipalit, lázeňských společností, vzdělávacích institucí a wellness. Tentokrát je na téma „Jedeme do lázní“ a její tématikou bude nabídka turistických služeb, zahraniční klientela v lázních, vztah tradičního lázeňství a wellness a také cenové konkurenceschopnost.

Karlovarský týden je však i akcí pro širokou veřejnost, a proto je řada akcí otevřena, či přímo určena právě jí. Jednou z nich je i prezentace lázní pro veřejnost, která bude po dobu karlovarského týdne  ke zhlédnutí v OC Varyáda. Návštěvníci budou moci ochutnat becherovku a lázeňské oplatky, zaposlouchat se do tónů swingové hudby a v sobotu 9. října zde proběhne slosování o víkendové pobyty v lázních.
Během Karlovarského týdne bude možné využít i zvýhodněnou nabídku Českých drah.

dep

Karlovarský týden se blíží

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka