Kapela Mezcla v Mamba Show

Nová talk show Haliny Pawlowské pro všechny, kteří nejsou "in". Mamba Show přináší divákům odlehčený pohled na věci, které mohou být pro někoho velkým problémem, nebo i handicapem a pro někoho jen marginální záležitostí. O stylový hudební doprovod se v průběhu pořadu stará latinskoamerická hudební skupina MEZCLA.

Halina Pawlowská si do své nové talk show zve obvykle tři až čtyři hosty známé i neznámé, kteří neodpovídají dnešním trendům a představám (např. o kráse, nadměrné výšce, životním stylu, apod.) a lze u nich tedy vypozorovat (i na přechodnou dobu) jistý "handicap" a diskutuje s nimi na dané téma s humorem jí vlastním.

Vysílání: vždy ve čtvrtek ve 20:50 (i během prázdnin)

První vysílání: 3. 6. 2010 ve 20:50 na ČT1

Halina Pawlowská si pozvala do prvního dílu svého pořadu hosty, kteří mají nadměrnou tělesnou výšku a vážně i nevážně se pokusí zjistit, zda ženy, které měří více, než 180 cm opravdu trpí společenským handicapem. A jak se vedle nich cítí muži malí vzrůstem? A co udělá vysoká žena, když chce políbit trpaslíka? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte v díle nazvaném "Dlouhá jako bidlo"

 

Scénář: Halina Pawlowská

Vedoucí dramaturg: Petr Mühl

Režie: Rudolf Vodrážka

Kapela Mezcla v Mamba ShowKapela Mezcla v Mamba ShowKapela Mezcla v Mamba ShowKapela Mezcla v Mamba Show

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka