Kam letos na dovolenou

Velikonoční slevy u Natur Travel

Období Velikonočních svátků bývá dalším mezníkem při rozhodování – kam letos na dovolenou? CK NATUR TRAVEL nabízí celou řadu pobytů v FFK resortech v rámci produktu Dovolená bez plavek. Také můžete vyrazit na plavbu po Jadranu na lodi Silva nebo Vjeko. Zde jsou v nabídce jak plavby naturistické tak plavby pro klienty v plavkách. Mimořádné velikonoční slevy jistě napomohou včasnému rozhodnutí kam letos na dovolenou!

Autobusem k Baltu v květnu 2013
Vzhledem k tomu, že koncem prvé dekády dubna musíme upřesnit definitivní pořadovanou kapacitu ubytování v hotelu u Rostocku i kapacitu potřebného dopravního prostředku vyhlašujeme uzávěrku rezervací na tento zájezd k 31.3.2013.

Velikonoční slevy
Období Velikonočních svátků bývá dalším mezníkem při rozhodování – kam letos na dovolenou? Chceme vám rozhodování poněkud ulehčit a vyhlašujeme proto mimořádné velikonoční slevy platné pro rezervace v období 25.3.-4.4.2013 u následujících akcí:

* 2% = Autobusový zájezd na Balt v termínu 23.5.-26.5.2013 – informace zde
* 4% = Autobusový zájezd na Korsiku v termínu 7.9.-23.9.213 – informace zde
* 5% = Plavby na jachtě Silva – informace zde
* 3% = Plavba na jachtě Vjeko, termín 010 – informace zde
V případě plaveb na jachtách Silva a Vjeko platí zároveň slevy typu 14=13, resp. sleva pro třetí osobu v třílůžkové kajutě a skupinové slevy pro 4 a více osob na jedné smlouvě.

Doporučujeme Vaší pozornosti - Ada Bojana vlastní dopravou

Naturistická rekreace v černohorském středisku Ada Bojana, cca 17 km jižně od Ulcinje, až na hranicích s Albánií je jednou z nejlevnějších, ale zároveň i jednou z nejpříjemnějších variant. Ceny, jak pobytu v samotném resortu (ubytování s polopenzí), tak i v restauracích (zde doporučujeme zejména rybářské restaurace na řece Bojaně v sousedství Ady Bojany) jsou velmi přijatelné. Ubytování nedaleko pláže (3 typy – A, L, B) je solidní, stravování formou bufetu jak po stránce chuťové, tak množstevní velmi dobré.

Kam letos na dovolenouKam letos na dovolenouKam letos na dovolenouKam letos na dovolenouKam letos na dovolenou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka