Kaki Persimon Bouquet

Je tu podzim a s ním i sezóna tzv. „pokrmu bohů“

Ještě před pár lety lidé v potravinách tápali, co je ten oranžový lesklý plod. Dnes se velká část z nich těší na podzim a zimu, až si své oblíbené kaki Persimon Bouquet budou zase moci vychutnávat. Aby ne, je to slaďoučké a šťavnaté ovoce, které navíc neobsahuje žádná semínka, snadno se krájí a nemusí se loupat, takže ho milují i děti.

Perfektně se hodí i do kuchyně. Využijete jej na mnoho způsobů při přípravě salátů, omáček, hlavních jídel, dezertů a zavařenin. Výborné je i sušené kaki. Pro začátek ho můžete zkusit přidat do cheesecaku, štrůdlu, ovesné kaše nebo třeba jen do jogurtu či jako náplň do palačinek.

Kaki Persimon Bouquet v překladu znamená „pokrm bohů“. Vyznačuje se skvělou výživovou hodnotou s vysokým podílem vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Persimon Bouquet je sezónní ovoce, sklízí se během září a října. Díky vysokému podílu vitamínů, vlákniny a minerálů (vitamin A a C, draslík, vápník, hořčík, fosfor, železo, mangan) vám právě na podzim pomůže posílit váš imunitní systém. Pozitivně působí i na metabolismus, pomáhá při stresu, nervozitě a únavě.

Každému plodu je během sklizně věnována extra péče a jsou dodržovány všechny předpisy o kvalitě. Sklízí i balí se výhradně ručně. Jedině tak je možné sklizené ovoce označit za kaki Persimon Bouquet schválené regulačním orgánem. Díky tomu si můžete být jisti, že každé kaki s etiketou Persimon Bouquet od společnosti Anecoop prošlo těmi nejpřísnějšími kontrolami. Kaki Persimon Bouquet si můžete vychutnat během podzimu – od poloviny října do Vánoc.

Plody kaki Persimon Bouquet jsou k dostání např. v obchodní síti Kaufland, Billa, Globus a v kamenných maloprodejnách.

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino...

Kaki Persimon BouquetKaki Persimon BouquetKaki Persimon Bouquet

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka