Kaki Persimon Bouquet

Ochutnejte vitamínovou bombu kaki Persimon Bouquet

V supermarketech už jste si jistě všimli ne úplně obvyklého ovoce. Zářivý a lesklý oranžový plod, který se svým tvarem podobá broskvi nebo rajčeti, se nazývá kaki Persimon Bouquet. Jinak se mu také přezdívá „pokrm bohů“. Sezóna tohoto výborného ovoce trvá jen od podzimu do Vánoc, proto až kaki Persimon Bouquet znovu uvidíte, určitě ho vyzkoušejte.

Kaki Persimon je sladké, nemá semínka ani pecku, nemusí se loupat a snadno se krájí. Proto se skvěle hodí na svačinu do školy nebo do práce, ale i pro další použití v kuchyni.

Můžete ho třeba přidat do salátu, oblíbeného receptu na cheesecake nebo ho upečte s masem. Velkou výhodou je kromě skvělé chuti jeho výborná výživová hodnota. Má vysoký podíl vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Mimo jiné obsahuje vitamin A a C, draslík, vápník, hořčík, fosfor, železo a mangan. Každému plodu kaki Persimon Bouquet od společnosti Anecoop je během sklizně věnována extra péče a jsou dodržovány všechny předpisy o kvalitě. Sklízí i balí se výhradně ručně. Jedině tak je možné sklizené ovoce označit za kaki Persimon Bouquet.

Díky tomu si můžete být jisti, že každé kaki s modro-zelenou etiketou Persimon Bouquet prošlo těmi nejpřísnějšími kontrolami. Plody kaki Persimon jsou k dostání v obchodní síti Kaufland, Globus a v kamenných maloprodejnách.

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, mediální servis cammino... - děkujeme.

Kaki Persimon Bouquet Kaki Persimon Bouquet Kaki Persimon Bouquet Kaki Persimon Bouquet

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka