Jsem předzvěst jara

Tisková konference Nikon

Naše redakce přijala pozvání na pravidelné setkání se zástupci společnosti Nikon 11. února v příjemném prostředí restaurace Ola Kala Bistro. Společnost Nikon ohlásila nové fotoaparáty řady Coolpix – P340, P530, P600, S9600, S9700 a dva odolné modely AW120 a S32. Dále novou zrcadlovku D3300 se zcela novým základním objektivem AF-S 18-55 mm f3,5-5,6G VR II v ultralehké verzi a pro příznivce street fotografie objektiv AF-S 35 mm f/1,8G.

Zástupce on-line magazínu WellnessNoviny.cz zaujaly zejména dva odolné modely - AW120, vodotěsný až do hloubky 18 m, odolný proti nárazům při pádu z výšky až 2 m a odolný proti mrazu až do –10 °C a rodinný fotoaparát S32, který je snadno ovladatelný a zábavný.

 

Zajímavé je u některých fotoaparátů integrované rozhraní Wi-Fi, které dovoluje dálkové ovládání pomocí chytrého zařízení a automatický přenos snímků určených ke sdílení.

 

Fotoaparát P340 disponuje vynikajícím objektivem s 5× optickým zoomem, který nabízí vysokou světelnost f/1,8 při nastavení nejkratší ohniskové vzdálenosti, s využitím funkce Dynamic Fine Zoom* je rozšiřitelný až na 10násobný zoom. Vestavěné připojení Wi-Fi, umožňující snadné ukládání a sdílení snímků pomocí chytrého zařízení, je samozřejmostí. Multifunkční krycí prstenec objektivu nabízí rychlý přístup k nejrůznějším nastavením, např. manuálního zaostřování, času závěrky nebo ISO.

 

Redakce WellnessNoviny.cz přinese k některým modelům v rámci dalších článků zajímavé podrobnosti.

 

Fotografie poskytla Vlaďka Svobodová, agentura GUIDELINE s.r.o. - děkujeme.

 


Jsem předzvěst jaraJsem předzvěst jaraJsem předzvěst jaraJsem předzvěst jara

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka