Jizerská 50 ČSOB Pojišťovny začala ve fitness Aquapalace Praha

Unikátní závod na trenažérech Thorax Traineer mezi hvězdami laufařského nebe Martinem Koukalem a Stanislavem Řezáčem proběhl v rámci tiskové konference k Jizerské 50 ČSOB Pojišťovny.

Aquapalace Praha se stal partnerem Jizerské 50 ČSOB Pojišťovny. Při tiskové konferenci k zahájení Jizerské 50 ČSOB Pojišťovny, která se uskutečnila v nejrozsáhlejším fitness v Praze závodili na ojedinělých běžkařských trenažérech hvězdy laufařského světa Stanislav Řezáč a jeho týmový kolega Martin Koukal z rakouské forma Skinfit Racing. V pětiminutovém závodu soupaž na 5 minut zvítězil nakonec Stanislav Řezáč s virtuální vzdáleností 1892 metrů a porazil Martina Koukala skoro o 200 metrů.

Účastníci závodu Jizerská 50 ČSOB Pojišťovny získají od Aquapalace Praha vstupenku 1+1 zdarma na celodenní vstupné do vodního svět i saun s platností do 3.2.2013 (1+1 zdarma se vztahuje na vstupenku se stejnou nebo nižší hodnotou) a ještě navíc získají 30 % na jednorázový vstup do Fitness Aquapalace Praha s platností do 28.2.2012 k vyzkoušení běžkařských trenažérů a dalších více jak 100 kardio či posilovacích strojů.

Jizerská 50 ČSOB Pojišťovny začala ve fitness Aquapalace PrahaJizerská 50 ČSOB Pojišťovny začala ve fitness Aquapalace PrahaJizerská 50 ČSOB Pojišťovny začala ve fitness Aquapalace PrahaJizerská 50 ČSOB Pojišťovny začala ve fitness Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka