Již za 30 dní poznáte 17 saunérů z 8 evropských zemí - na Kolštejně!

Atraktivní seznam soutěžících 1. Sauna Herbal Cup v rámci SaunaFestu na cestách. Během měsíce října se nám podařilo dokončit nadmíru zajímavý seznam 17 saunérů z 8 evropských zemí. Pozvání do Branné přijala řada saunérů, kteří se po uskutečněném mistrovství světa v Rakousku již připravují na poslední saunařskou akci roku 2013 – Sauna Herbal Cup 2013. Buďte přitom s námi!

Ze světových soutěží přijede do Branné 17 profesionálů z Itálie, Německa, Rakouska, Maďarska, Chorvatska, Polska, ČR a Slovenska. Všichni saunéři se během letošní bohaté sezóny saunových zážitků utkali v mnoha národních šampionátech i světových soutěží. Žebříčky jejich kvalit se letos opět posunuli o mnoho latěk výše. Originální nápady, pojetí saunových ceremoniálů a detailů berou dech. Je až těžko uvěřitelné, že tohle všechno se potká během tří dnů na jednom místě v České republice, v Branné!

Ze světových soutěží, kde saunéři představují svá nádherná vystoupení desítkám i stovkám návštěvníků saun a saunových divadel najednou, se na konec letošního roku sjíždí na půdě Relax centra Kolštejn. Zcela jiné pojetí saunových ceremoniálů v podání evropských saunérů představuje skutečnou událost podzimu a konce roku 2013. Rezervujte pobyt během konání soutěže! Nabízíme atraktivní program během soutěže pro ubytované hosty. K jedinečné wellness události tohoto roku se rádi přidali také noví partneři, kteří speciální tematický pobyt Sauna Herbal Cup zpestří o další volnočasové aktivity. Mimo komfortní ubytování, bohaté snídaně, večeře formou rautů, masáže, páteční živé hudby k tanci, vstupů do bazénu, saunové noci a vstupů do Vitálního světa, Vás také nově čekají tematické přednášky během soboty. Program Vám zpestří workshopy výrobců konopných přípravků, zdarma si budete moci změřit hodnoty tělesné kompozice. K dispozici Vám bude jeden z představitelů našich wellness pracovníků, který Vám přiblíží procedury a byliny, které používáme v našem komplexu a mnoho dalšího. Venkovní vířivku zajistí CARETTA Spa.

Náplň pobytu a jeho rezervaci proveďte ZDE!

Zvýhodněné ceny pro Vás. Podařilo se nám pro Vás zajistit i atraktivní partnery, kteří Vám na tematický pobyt Sauna Herbal Cup umožňují získání slevy. Jsou jimi společnost Sphere Card a Všeobecná zdravotní pojišťovna. Slevy na pobyt Sauna Herbal Cup 2013:
10% sleva na pobyt pro držitele karet Klubu pevného zdraví od Všeobecné zdravotní pojišťovny
10% sleva na pobyt pro držitele věrnostního systému Relax Benefit
10% sleva na pobyt pro držitele karet v síti Lyoness
5% sleva na pobyt pro všechny držitele Spere Card
5% sleva na pobyt pro všechny držitele karet Rodinný pas a Senior Pas

Platba pobytu formou poukázek Sodexo do výše 3.000 Kč. Rezervujte pobyt a do poznámky napište Váš nárok na slevu!

Oficiální záštita
O jedinečnosti akce vypovídají i zaštiťující instituce Sauna Herbal Cupu 2013. Záštitu nad soutěží přijala Česká asociace wellness, CzechTourism, Asociace hotelů a restaurací ČR, Olomoucký kraj.

Ke stažení
Již za 30 dní poznáte 17 saunérů z 8 evropských zemí - na Kolštejně! (.pdf) 1,37 MB

Již za 30 dní poznáte 17 saunérů z 8 evropských zemí - na Kolštejně!Již za 30 dní poznáte 17 saunérů z 8 evropských zemí - na Kolštejně!Již za 30 dní poznáte 17 saunérů z 8 evropských zemí - na Kolštejně!Již za 30 dní poznáte 17 saunérů z 8 evropských zemí - na Kolštejně!Již za 30 dní poznáte 17 saunérů z 8 evropských zemí - na Kolštejně!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka