Již můžete plánovat dovolenou

Plánujete již svou dovolenou na léto 2011? A co takhle poznat krásy naturistických dovolených, koupat se v přírodě bez plavek? Pak je tu pro vás aktuální nabídka dovolených CK NATUR TRAVEL, která se právě na naturistickou dovolenou specializuje.

PRODEJ  PLAVEB  JACHTAMI  SILVA  A VJEKO 2011  JIŽ  PROBÍHÁ

V příloze naleznete kompletní nabídku našich plaveb jachtou Silva a Vjeko po Jadranu v červnu a červenci roku 2011 – již pět  turnusů na Silvě je vedeno jako naturistické, dva turnusy jsou určeny pro naše přátele v plavkách a jeden naturistický turnus je připraven ještě na luxusní jachtě Vjeko. Doporučujeme zaměřit se zejména na turnusy Silva 103, 105 a 107, resp. Vjeko 108, v turnusech Silva 102 a 104 je již jen několik volných míst.

LODÍ  PO  HOLANDSKÝCH  KANÁLECH  MEZI  TULIPÁNY

Koncem dubna 2011 se uskuteční plavba na lodi po kanálech, řekách a jezerech středního Holandska - se zastávkami např. v Goudě, Naardenu, Utrechtu, cestou po starých kanálech obklopených zámky a krásnými vilami severně od Utrechtu a zejména s návštěvou květinového festivalu v parku Keukenhof. Na závěr pobytu v Nizozemí prožijí účastníci zájezdu v Utrechtu a v podstatě celém Nizozemí tzv. Oranžový den – největší svátek v této zemi. Podrobný popis akce uvádíme v příloze. Pro zaknihování účasti na této akci postačí úhrada 20% zálohy současně s přihláškou, přičemž doplatek zálohy do výše min. 50% ceny zájezdu je splatný do 15.1.2011.

První loď pro 10 osob, stejně jako následný 4* hotel v Utrechtu, je již zajištěná a téměř obsazená (jen 2 poslední volná místa). Lodí ale může plout i více pohromadě, kapitánem může být téměř každý - objednávejte proto co nejdříve.

AUTOBUSOVÝ  ZÁJEZD  NA  OSTROV  ZAKYNTHOS

Po velmi dobrých zkušenostech s pobytem na řeckém ostrově Zakynthos připravujeme na září 2011 autobusový zájezd, s trajektem Benátky-Patras na Peloponnésu-Zakynthos, 8-ti denním pobytem v FKK-hotelu Panorama, min. třemi výlety po ostrově a krátkodobým pobytem v Benátkách, starořecké Olympii a Delfách po cestě tam nebo zpět. Podrobnější informace v příloze.

K dnešnímu dni máme k dispozici potřebné údaje a zahajujeme tudíž prodej pobytů v následujících FKK-resortech: SOLARIS, VALALTA, LA JENNY, CLUB OASIS, CAP D´AGDE, CAMP CLASSE u Ravenny

NATURISTICKÁ  REKREACE  ZIMA-JARO  2010/11

Od našich německých kolegů máme k dispozici katalogy naturistické rekreace pro nadcházející období plískanic a sněhu. V nabídce  je jako obvykle „studené“ Rakousko = hotel v Ramsau, „vlažné“ Španělsko = Andalusie a Kanárské ostrovy a „horký“ Karibik a okolí = St. Martin, Dominikánská republika, Jamaica, Mexiko a USA/Florida. V případě konkrétního zájmu kontaktujte naši CK, vyhledáme optimální variantu Vaší dovolené a zkalkulujeme Vám příslušnou nabídku.

Do Rakouska můžete do velmi pěkného FKK-hotelu (bazén, sauna, solárium) cestovat autem, do resortů ve Španělsku letecky z Prahy, do Zámoří pak linkovými lety z Prahy nebo charterovými lety z Německa s tím, že na německá letiště můžete cestovat buď autem nebo leteckým přípojem z některého z letišť v Česku.

NOVINKY – na Lanzarote byl otevřen nový „lifestyle“-resort Spice s All-inclusive službami. Resort se nachází v oblasti Puerto del Carmen, pár kilometrů od letiště. Jsou plánovány i výlety na FKK-pláže se zajištěným servisem. Naopak – resort na karibském ostrově Bonaire je od 15.12. letošního roku v rekonstrukci.

Ceny pobytů Vám v případě zájmu sdělíme v naší CK - jsou stanoveny dle německých ceníků  a úhrada je možná jak v CZK, tak v EUR.

 

 

Fotografie - archiv NATUR TRAVEL



Ke stažení
Přehled dovolené na jachtě SILVA - naturistické i textilní plavby podél chorvatského pobřeží (.pdf) 759,82 kB
Autobusem na Zakynthos (.doc) 40,00 kB

Jachtou SilvaZakynthosNaturisté - skok do vody z paluby jachty SilvaNávštěva jeskyněZakynthos hotelZakynthos plážnaturisté v ChorvatskuZakynthos

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka