Jednání představenstva

Jak jednají představenstva nadnárodních korporací přesně nevíme. Víme však, že jednání představenstva České asociace wellness může být opravdu wellness. Přinášíme Vám fotografii z posledního jednání představenstva, které následovalo po úspěšně zvládnutém 1. odpoledni České asociace wellness. Proběhlo v privátním SPA AQUAPALACE Praha a na programu byl například obsah nového magazínu ČAW, příprava valné hromady a semináře členů ČAW a dalších zájemců ve Frymburku.

Seminář bude orientován na problematiku outdoorových programů ve spojení s wellness, s celou řadou ochutnávek jak wellness tak outdoorových aktivit. Naše čtenáře na toto zajímavé setkání včas pozveme.

Privátní SPA v Aquapalace Praha nás přivítalo krásnou atmosférou, kterou vytváří množství zapálených svíček. Pro hosty je vždy připraven sekt a mísa ovoce. V privátní SPA zóně naleznete velkou stylovou vířivku s individuálním ovládáním, suchou finskou saunu, sprchy. K dispozici je také prohřívaný velký kameninový stůl, určený na procedury HAMMAM nebo masáže. Velký prostor je věnován na relaxaci, jak na relaxačních lehátkách s polštáři, tak na dřevem obloženém podiu. Prostor je rozčleněn lehkými závěsy, vhodně osvětlen a přináší opravdu luxusní prostředí na nejvyšší úrovni pro nejrůznější příležitosti. Každý zde nalezne klid, odpočinek a možnost nerušené relaxace.

I představenstvo ČAW zde jednalo v klidu a opravdu stylově - jak jinak než wellness. Nakonec dvě hodiny vymezené pro náš pobyt v privátní SPA byly skoro málo. Trochu času jsme využili i na možnost prohlédnout si všechny prostory přilehlého saunového světa s 12 saunami.

Představenstvo ČAW se schází na jednáních pravidelně, jen občas si dopřejeme wellness prostředí. Se službami jsme byli velmi spokojeni a můžeme toto zařízení bez výhrad doporučit.

 

Zde odkazy na virtuální prohlídku:

Jednání představenstvaJednání představenstva

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka