Je načase být šťastný!

autor: Kantová Kateřina, ediční řada: Psychologie pro každého

Tato kniha je manuálem ke znovunabytí štěstí, vnitřní vyrovnanosti, pocitu pohody a naplnění. Zároveň vám nabídne mnoho technik a ukáže na příkladech, jak toho dosáhnout. Je určena všem, kdo se na cestě za štěstím a spokojeností trochu zatoulali a cestou ztratili i motivaci k pozitivním změnám.

Naší první povinností je mít rád sám sebe, udělat se šťastným, a teprve až se nám to podaří, budeme mít rádi lidi okolo sebe a uděláme šťastnými také ostatní. V této uspěchané době máme tendenci sami na sebe zapomínat a může to pro nás mít velmi nepříjemné následky (stres, pocit vyhoření a vyčerpání, deprese atd.). Děláme mnoho věcí najednou a ani jednu si pořádně neužíváme, nemáme čas, stále někam pospícháme. Zabýváme se věcmi, které nejsou ovlivnitelné (třeba že náš šéf vstal levou nohou z postele), místo toho, abychom svou pozornost a mysl zaměřili na to, co ovlivnit jde. Nemáme čas na sebe, ale ani na naše blízké, v době technologických vychytávek už spolu ani netrávíme kvalitní čas, a proto byla napsána tato kniha.

Informace o autorce:

Kateřina Kantová vystudovala klinickou psychologii. Kromě stáže v psychiatrické nemocnici v Bohnicích se v soukromé praxi věnuje firmám, individuálním klientům a nově také sportovcům. Je propagátorkou pozitivní psychologie. www.katerinakantova.cz

Fotografie poskytla Lucie Švecová, redakce společenskovědních oborů GRADA Publishing, a.s. – děkujeme.

Je načase být šťastný!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka