Je čas oprášit tenisky do posilovny

Přijďte si vyzkoušet nová cvičení do Fitness Aquapalace Praha

Dny se krátí, teploty na teploměru padají a možností, jak trávit čas aktivně venku ubývá. Je tedy na čase oprášit tenisky do posilovny, abyste se udrželi v kondici i přes zimu.

Vyzkoušejte nová skupinová cvičení na trampolínkách, čínské harmonizující cvičení Qi gong nebo Spiderap ve Fitness Aquapalace Praha. Cvičení nemusí být nuda.

Ve fitness najdete také moderně vybavenou a prostornou kardio zónu, ve druhém podlaží posilovnu, VIP zónu s moderními stroji, power plate a vzdušný sál se zrcadly pro skupinová cvičení. Samozřejmostí je usměvavý a profesionálně vyškolený personál i osobní trenéři a trenérky, kteří vám rádi poradí a postarají se o vaši skvělou kondici a zdraví. Aktuality najdete na www.aquapalace.cz.

Harmonizační cvičení Qi Gong (Čchi-Kung)

Toto cvičení je jedním z pěti pilířů tradiční čínské medicíny. Je 4 tis. let staré a dosud praktikované po celém světě. Číňané ho uznávají jako recept na dlouhý život. My dnes žijeme v uspěchané době plné stresu a psychické nepohody. Častokrát vydáváme svoji energii na  nesprávném místě a nemáme čas se zastavit a uvědomit si, co vlastně od života očekáváme, zda děláme něco pro svoji dušení pohodu. Cvičení Qi Gong je vhodné pro všechny věkové kategorie. Pro svou jednoduchost a pomalost pohybů, kde se dbá na správné dýchání a uvolněnost, je oblíbené po celém světě. Odstraňuje stres, zlepšuje imunitu i snižuje krevní tlak, pomáhá při nespavosti a zvyšuje pohyblivost kloubů.

Spiderap – cvičte jako pavouci

Spiderap je cvičení, při kterém si na dolní a horní končetiny připevníte “postroj”, který každý pohyb znesnadní tím, že musíte překonat odpor gumy. Tak všechny pohyby, které při cvičení děláte, provádíte se zatížením a cvičení je náročnější. Spiderap je cvičení vhodné pro všechny věkové kategorie a slouží k posilování všech partií těla a tonizaci svalů.

 

Fotografie: archiv Aquapalace

Je čas oprášit tenisky do posilovnyJe čas oprášit tenisky do posilovny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka