Jaroslav Pallas nominován do soutěže SAUNA EM v Itálii

Ve dnech 8. – 10. května 2015 se poblíž lázeňského města Merano na severu Itálie sejde evropská špička saunového umění, aby se ukázalo, kdo z nich je ten nejlepší. Za Českou republiku se na soutěž vydá Jaroslav Pallas, saunér Cedrus Spa a jeden z nejlepších českých saunových animátorů. Byl nominován pořadatem evropského mistrovství na základě dosavadních výsledků v evropských soutěžích, mezi nimiž je i SaunaFest.

Jaroslav Pallas již aktivně trénuje na únorový SaunaFest 2015, který je prestižním setkáním a uznávanou soutěží saunérů v ČR. Současně již přemýšlí také nad reprezentací v Itálii na evropském šampionátu. "Je to pro mě obrovská výzva a současně závazek reprezentovat co nejlépe českou saunovou školu. Velmi si vážím nominace a děkuji všem za podporu. Do Itálie se vydám se saunovým mágem Pavlem Hofrichterem, který je velmi zkušeným odborníkem v oblasti zážitkového saunování a současně i organizátorem české účasti na saunových soutěžích v zahraničí," uvádí Jaroslav Pallas, který je současně také úspěšným golfovým trenérem.

Mistrovství Evropy se letos poprvé uskuteční v nově otevřené sauně v severoitalském hotelu Quellenhof. Sauna je postavena na míru pro moderní saunové ceremoniály – disponuje profesionálním osvětlením, audio technikou a zatemněním. V těchto prostorách budou Jardovi konkurovat Dirk van Offel, Fabian van Dijk, Sabine Rauth, Visar Bytyqi, Helmuth Haller, Rob Krejzer, Iza Zoladz, Daniel Bulka, Renato, Tanja, Attila nebo Felix.

Doufejme tedy, že si Jarda povede i za hranicemi stejně dobře jako doma a držme mu v květnu palce!

Jaroslav Pallas nominován do soutěže SAUNA EM v ItáliiJaroslav Pallas nominován do soutěže SAUNA EM v Itálii

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka