Jarní WORLD OF BEAUTY & SPA se opět podařil

Ve dnech 18. a 19. 2. 2011 probíhal již tradiční 11. Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2011. O2 arena opět praskala ve švech již od samého zahájení veletrhu. Na své si zde přišli jak odborníci, tak široká veřejnost. Nechyběli jsme samozřejmě ani my s prezentací vybraných partnerů.

Hned se zahájením veletrhu bylo také odstartováno Mistrovství ČR a Mezinárodního mistrovství v nail artu. Mezi další soutěže, které na veletrhu proběhly, byla např. Pohárová soutěž v manikúře , Pavel Bauer: CREATIVE IMAGE TEAM, Juniorský pohár veletrhu v účesové tvorbě, Juniorský pohár veletrhu v účesové tvorbě a další. Účastníci soutěží i porota se postarali o zábavnou podívanou pro diváky, kteří se mohli dále inspirovat kadeřnickou show, módními přehlídkami či ukázkami líčení a dalších trendů ze světa kosmetiky.

V bohatém doprovodném programu nechybělo ani představení České asociace wellness a příspěvek člena představenstva ČAW a zakladatele on-line magazínu WellnessNoviny.cz Pavla Hofrichtera na téma Saunování jako výzamná prevence v každém věku.

Na našem stánku, který prezentoval on-line magazín WellnessNoviny.cz společně s portálem RomantickePobyty.cz, návštěvníci nalezli spoustu inspirace, kam vyrazit za relaxací a wellness zážitky. Mezi naše hlavní partnery na tomto veletrhu patřili:

Atmosféru veletrhu vám přiblíží fotografie.

Jarní WORLD OF BEAUTY & SPA se opět podařilJarní WORLD OF BEAUTY & SPA se opět podařilJarní WORLD OF BEAUTY & SPA se opět podařil

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka