Jarní úklid měl i aquapark

Aquapark v Centru Babylon prošel jarní údržbou a již se těší na své návštěvníky

Aquapark v Centru Babylon prošel ve dnech 4. až 15. dubna komplexní údržbou a opravami. Tento rok se práce soustředily na zajištění oprav jinak vodou zatopených částí na úpravy prostor pro zajištění většího komfortu návštěvníků.

Od soboty 16. dubna mohou návštěvníci aquaparku nastupovat v tobogánové hale na „Spacebowl“ tobogán přes nově zrekonstruované nástupní prostory, jež byly po letech provozu již  opotřebované. Podél tobogánů čeká na malé návštěvníky nově vypletený  síťový labyrint. Na tobogánech bude do konce dubna osazeno nové signalizační zařízení s měřícím zařízením a ukazatelem na rychlost průjezdu. V sauně byly instalovány nové rošty a v celém aquaparku byly odstraněny síťové rámy, které instalací nerezového zábradlí odpovídajícího normám ztratily smysl a bránily ve výhledu, areál bude tedy přehlednější a vzdušnější. V Aquaparku byly po zimě vyčištěny klimatizační jednotky včetně celého vzduchotechnického rozvodu, v tobogánové hale přibyla další větev pro lepší cirkulaci vzduchu.

V roce 2010 navštívilo aquapark skoro 200 tisích návštěvníků, což je přibližně stejný počet hostů, jako v předchozím roce. Kromě aquaparku Centrum Babylon nabízí ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu o kapacitě přes tisíc lůžek, největší kongresové centrum v libereckém kraji, iQ Park, který od dubna 2011 nabízí novou expozici na ploše cca 3000 m2, Lunapark s mnoha atrakcemi pro nejmenší hosty, možnost bowlingu a mnoho dalších služeb. Centrum Babylon v roce 2010 navštívilo přes 600 tisíc  návštěvníků, čímž potvrdilo svou pozici jednoho z nejvýznamnějších turistických zařízení v České republice.

Jarní úklid měl i aquaparkJarní úklid měl i aquapark

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka