Jarní MAMINY RUN 2015 odstartuje Olomouc a Jihlava

MAMINY RUN nikdy nekončící štafetový běh maminek Českou republikou startuje novou sezónu. První běh roku 2015 se koná první jarní den 21. 3. v srdci Hané v Olomouci v krásných Smetanových sadech. Maminky se sejdou v 9 hodin před restaurací Fontána a odstartují v 9:30. Společně uběhnou, ujdou s kočárky i bez 5 km. Startovné je 150 Kč.

MAMINY RUN není o výkonech a času. Jde o setkání stejně naladěných žen s rodinami, které chtějí svůj volný čas strávit aktivně. Mateřství není podmínkou startu, každá žena je potenciální maminkou. Pokud máte zájem se běhu zúčastnit, napište patronce akce Lence Fasnerové (lenka.fasnerova@volny.cz) a sledujte FB stránky MAMINY RUN o novinkách běhu.

Další běh se koná na bílou sobotu v Jihlavě 4. 4 v 10:00. Poběží se od Obchodního a nákupního centra Březinka. Centrum poskytne i kryté ochozy, kdyby náhodou nevyšlo počasí, aby se akce mohla uskutečnit i za aprílového deště.

Patronka Miluše Lodinová si připravila bohatý doprovodný program, na své si proto přijdou děti i tatínci, kteří maminky mohou podpořit i aktivně a trasu 5 km si uběhnout s nimi. O děti bude celý den postaráno. Dostanou teplou polévku, k dispozici jim bude horký čaj a spousta atrakcí. Trať povede sídlištěm Březinky, start a cíl je přímo v areálu nákupního centra.

„Na startu se setkáme s někdejším olympionikem ve sportovní střelbě Janem Kůrkou a dalšími osobnostmi. Autogramiádu bude mít Jan Houdek – student na vozíčku, který vydal svoji sbírku básní, aby posléze z výtěžku prodeje mohl absolvovat pohybové lázně,“ popisuje patronka a pokračuje: „Zástupci Pohádkové říše Fábula mají pro děti připraveny jak pohádky, tak pohádkově dobré čokoládky. Včelí banka přijede děti seznámit kromě jiného i s tím, jak se rodí včelí královna.“ S další zábavou, zajímavostmi, ale i s dobrotami, dokonce bezlepkovými, přijdou obchody, které sídlí přímo v nákupním centru. Ráj zvířátek Trixie připraví např. překážkovou dráhu pro zvířecí miláčky startujících.

Štafetový kolík a tričko projektu, které získají účastnice v rámci startovného 150 Kč, jsou symbolem radosti z pohybu a sounáležitosti aktivních maminek, které se stávají vzorem svým dětem a mají pozitivní vliv na své okolí. Registrace na běh v Jihlavě na email: miluselodinova@seznam.cz

Fotografie poskytla Mgr. Pavla Hartmanová, koordinátorka MAMINY RUN – děkujeme.

Jarní MAMINY RUN 2015 odstartuje Olomouc a JihlavaJarní MAMINY RUN 2015 odstartuje Olomouc a JihlavaJarní MAMINY RUN 2015 odstartuje Olomouc a JihlavaJarní MAMINY RUN 2015 odstartuje Olomouc a Jihlava

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka