Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!

Ve dnech 14. a 15. března se opět otevře pro dvě desítky tisíc návštěvníků svět krásy a pohody v pražských Letňanech. Několik stovek vystavovatelů v Pražském veletržním areálu připravuje to nejlepší ze své nabídky pro všechny, kteří chtějí působit dobře nejen navenek, ale získat také něco navíc pro svou duševní pohodu a vitalitu.

 

Inspirace, trendy a styly v líčení, účesech i v odívání

S nastupujícím jarem se nechte naladit jarními trendy v líčení, účesech i módě. Jak na to? Můžete se po celý den svěřit připraveným rukám profesionálních kadeřníků či vizážistů, nebo se alespoň nechat inspirovat jejich modely vytvořenými na pódiu pro jedinečnost a kouzlo slavnostních příležitostí – plesů, návštěvy divadel, večírků, kabaretů a třeba i odpoledních setkání na oslavě narozenin.

 

Péče o pleť, tělo, relaxace, zdravý životní styl a pohoda

V několika saloncích i na hlavním pódiu bude probíhat kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek o péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodách alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se dozvědí, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže mohou vyzkoušet a jak pomáhají, co je irisdiagnostika, jak pozitivně ovlivňovat duchovní sféru života a myšlení. Návštěvníci mohou vyzkoušet nové metody a přípravky na vlastní kůži, nechat se hýčkat léčivými dotyky rukou kosmetiček či masérů. V sobotu dostanou návštěvníci z řad veřejnosti jedinečnou příležitost absolvovat komplexní podiatrické vyšetření zdarma, jeho součástí bude poradenství a konzultace problémů.

 

Program pro střední a starší generaci

Významná část doprovodného programu veletrhu bude věnována střední i starší generaci. Tito návštěvníci by si neměli nechat ujít páteční dopoledne a témata hlavního pódia, například „Cvičení nohou pro starší generaci a seniory jako ideální prevenci bolesti pohybového aparátu“, přednášku o životním stylu a lázeňství. Obdobná témata budou i formou interaktivních přednášek a názorných ukázek prezentována předními odborníky v pátek v salonku. Namátkou vybíráme: „Aktivní pohyb v seniorském věku“,“ Správná životospráva pro seniory“, „Masáže pro seniory“, „Esenciální oleje pro zdraví a krásu“.

 

Přírodní péče v centru pozornosti

Zájemci o přírodní styl najdou svůj ráj na řadě stánků i v obsáhlé části programu veletrhu. Můžeme jim nabídnout např. GOLD COLLECTION, unikátní řadu přírodních preparátů s ušlechtilou září zlata a jantaru, kosmetiku PERFECTION – rituál krásy v souladu s přírodou. Ke škále další nabízené péče patří pleťové terapie na ekzematickou pokožku, tradiční receptury, využití černuchy seté, pískavice řecké seno, léčivé hlíny Ghassoul, esenciální oleje pro zdraví a krásu, míchání osobních terapeutických parfémů, poradenství v použití unikátní přírodní řady enzymatické regenerace. Odborníci se návštěvníkům budou snažit odpovědět na otázku, jak si pomoci aromaterapií při zvládání stresu a řešení složitých emočních situací, například pomocí aromaterapie a éterických olejů. Nabídnou receptury na míchání éterických olejů podle terapeutických karet, míchání osobní terapeutické směsi i způsoby jejich použití Přírodní péči doplní i péče o ruce, manikúra a pedikúra.

Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!Jarní kosmetická inspirace pro krásu a pohodu v pražských Letňanech!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka