Jak jsem se opálil za 10 minut.

Opálení jak od moře můžete být za 10 minut. Na kosmetickém veletrhu v Pardubicích jsem vstoupil do vysokého stanu a nechal si aplikovat postřik. Zhnědnutí bylo viditelné ihned a po několika hodinách se pokožka ještě více probarvila. Nešetřil jsem vodními aktivitami a jestli zhnědnutí ihned zmizelo se dočtete v tomto článku. Pokud se cítíte příjemně s opálenou pokožkou, pak tohle čtení je určeno právě vám!

Vyzkoušel jsem produkt Vita Liberata - rychloschnoucí, nezápachový a krásně snědý opalovací nástřik.

Účelem bezeslunečného opálení je napodobit vzhled přírodního opálení. Bylo vyzkoušeno mnoho způsobů barvení kůže s různým stupněm úspěšnosti. Dočasné (omyvatelné) bronzery jsou stále oblíbené, ale nejvíce efektivní metodou je použití jednoduchého cukru z cukrové řepy nebo cukrové třtiny přes kvašení glycerinu – DHA. Nástřik tedy splňuje možnost zhnědnutí kůže bez vystavování UV záření, bez zápachu, bez alkoholu. Zhnědnutí je trvanlivé 5-7 dnů a můžete si vybrat tři odstíny finální zhnědnutí.

Po nástřiku je pokožka během dvou minut suchá, můžete se tedy obléci. Na oblečení se může během dne objevit hnědá barva, která je vypratelná. Sprchování je doporučeno až po 12 hodinách po aplikaci. Sám jsem se sprchoval po deseti hodinách a druhý den jsem byl jak po příjezdu od moře. Měl jsem v plánu jít do aquaparku a do sauny - což se příliš nedoporučuje. Tříhodinový pobyt v aquaparku a v sauně samozřejmě trošku snížil intenzitu opálení, ale to bylo i dále poměrně výrazné. Po pěti dnech a dalším koupání v bazénu a jedné masáži je stále znatelný rozdíl mezi bílým místem bez postřiku a hnědým nástřikem.

Aplikaci zdrávého opálení tedy můžeme doporučit. Pokud se chystáte na večírek, do bazénu, na romantický víkend a chcete vypadat skvěle, využijte možnosti rychlého zhnědnutí jak od moře!

Pavel Hofrichter, provozovatel portálu WellnessNoviny.cz

 

Vita Liberata CZ je vítězem ZLATÉHO POHÁRU veletrhu Interbeauty Prague 2010 za inovativní metodu, produkt!

Jak jsem se opálil za 10 minut. Jak jsem se opálil za 10 minut.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka