iQniter - skvělá investice pro vaše fitness a do vašich klientů!

iQniter je skupinový kardio systém určený pro Fitness centra. Jeho přínos pro každé fitness je nezpochybnitelný. Mnoho fitness center řeší, jakou novinku nebo cvičení přinést, ale přitom stačí stávající služby efektivně obohatit o napojení na iQniter. Rázem klientům přinášejí neocenitelný servis, který klienti vyžadují nebo v krátké budoucnosti vyžadovat budou.

Výhody pro provozovatele fitness center jsou zřejmé. iQniter je ověřený produkt z renomované dílny Suunto. Jeho zavedení do fitness centra je možné financovat leasingem nebo úvěrem, s jistotou, že si na sebe vydělá dřív, než bude půjčka splacena. iQniter je jediný skupinový kardio systém na světě, který je v českém jazyce, takže je jednoduchý a srozumitelný pro instruktory i klienty. iQniter vám může navíc plně či z části zafinancovat sponzor, protože na reportu, který obdrží emailem každý účastník lekce, je reklamní prostor. Klienti si se zapojením se do systému kupují hrudní pásy a příslušenství, které jsou cenově velmi příznivé a pro provozovatele fitness znamenají další příjmy. S iQniter se nepochybně vaše fitness posune tam, kam se posouvá celý vyspělý svět, směrem k Medical Fitness a ochraně zdraví klientů.

Investiční výhody:

1. Příjmy z prodeje hrudních pásů.
2. Příjmy z prodeje hodinek Suunto.
3. Příjmy z registračního poplatku.
4. Příjmy z měsíčního poplatku za reporty.
5. Příjmy z reklamy.
6. Výborný komunikační nástroj mezi fitness centrem a jeho klienty.  
7. Jste jiní než konkurence.
8. Představujete něco nového.
9. Jednodušší nábor nových členů a nižší odchodnost stávajících.
10. Vyšší frekvence cvičení.
11. Přilákáte nejlepší instruktory a stávající udržíte.
12. Vytváříte virální marketing.

S iQniterem mají klienti fitness okamžitou zpětnou vazbu během cvičení v reálném čase. Díky iQniter se cítí bezpečně, ochráněni, nepřepínají se a naopak zjišťují, jak efektivní je cvičení v nižších intenzitách. Z každého cvičení obdrží každý klient na email report s informacemi, jak se mu na cvičení dařilo a kolik spálil kalorií, atd. - klient může sledovat svůj posun od chvíle, kdy k začal se cvičením až do aktuálního dne, což ho motivuje, cvičení je pro něj smysluplnější a stává se z něho dlouhodobý zákazník. Informace o klientovi se zadávají do systému pouze jednou a to na začátku, při návštěvě dalších lekcí se iQniter s klientem spojuje a načítá jeho informace už automaticky. Pro klienty je tedy jeho využívání velmi pohodlné.

Nadšeni budou ale také instruktoři. Z průměrného instruktora, který používá iQniter, se v očích klientů stává skutečný odborník a profesionál na svém místě. Díky používaní služby Movescount, která je mj. také v českém jazyce, mohou instruktoři vytvářet komunitu, která sdílí a chlubí se svými výkony na FaceBooku a jiných sociálních sítích. To podněcuje a motivuje další potenciální klienty k návštěvě fitness centra, které disponuje iQniter systémem. Jakmile instruktor ukončí lekci, systém iQniter automaticky posílá report s poděkováním každému klientovi, kterého měl na své lekci.

Pro jaké druhy cvičení je iQniter určen:

Pro skupinové aktivity: Indoor Cycling, Spinning, Schwinn, Body Bike, Indoor Walking, HEAT, K2 Hiking, Alpinning, Walking, Striding, ZUMBA, Body Pump, Boxovací aktivity, Fitbox, Slimbox, Fit Box, Boxing, Fit Boxing, Bojová umění, MMA, Kruhové tréninky, Funkční tréninky, TRX, HIIT, Piloxing, Flowin, Aerobic, Step aerobic, Overbally, Bodystyling, FelxiBary, BOSU, X-CO, CrossFit, T-BOW, Yoga, Power Yoga, Kamagon, Surge, Drum4life, Zdravá záda, Dance Fit, Port de Bras, Dance Joga, Jumping, trampolínky, Kettlebells, Chi-toning, cvičení pro seniory a další.

Pro osobní tréninky: F2F, Rehabilitační.

V kardio zóně: na běžeckých trenažérech, eliptických trenažérech, crosstrainerech, stepperech, rotopedech.

Foto: Bc. Jan Bejdák Dis., DietFitness s.r.o., děkujeme.

iQniter - skvělá investice pro vaše fitness a do vašich klientů!iQniter - skvělá investice pro vaše fitness a do vašich klientů!iQniter - skvělá investice pro vaše fitness a do vašich klientů!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka