Inovace CULTURE BIO od Yves Rocher

Péče proti stárnutí

Tvůrce rostlinné kosmetiky Yves Rocher uvedl na trh novinku - péči proti stárnutí pleti LIFTING BIO s výtažkem z bio tolice, který podporuje tvorbu kolagenu v pleti. Inovace CULTURE BIO vyhladí vrásky, ochrání a rozjasní vaši pleť.

DENNÍ PÉČE proti vráskám LIFTING BIO

 

Péče se snadno roztíratelným složením viditelně vyhlazuje vrásky a aktivně chrání pleť před vlivy vnějšího prostředí. Obsahuje výtažek z bio tolice, který podporuje tvorbu kolagenu v pleti.

Výsledek: Pleť je odolnější a rozjasněná, vrásky jsou vyhlazené.

 

 

NOČNÍ PÉČE proti vráskám LIFTING BIO

 

Péče viditelně vyhlazuje vrásky a zpevňuje pleť během noci, krémová textura pleť zjemňuje a intenzivně ji vyživuje. Obsahuje výtažek z bio tolice, který podporuje tvorbu kolagenu v pleti.

Výsledek: Pleť je po probuzení hebká a svěží. Vrásky jsou vyhlazené a pleť vyživená.

Výrobky jsou dermatologicky testovány, jsou 100% přírodní a mají jemnou svěží vůni.

 

Při výrobě produktů jsme přijali řadu ekologických opatření. Minimalizovali jsme množství užitého obalového materiálu. Obaly jsou vyrobené z recyklovaného papíru a jsou potištěné rostlinným inkoustem. V této kosmetické řadě je kompenzován uhlík - to znamená, že se aktivně angažujeme v ekologicky prospěšné činnosti a proti globálnímu oteplování. Výrobky z řady Culture Bio jsou spojeny s akcí Sázejme pro planetu, jejímž cílem je vysadit 50 milionů stromů. 1 zakoupený produkt z řady Culture Bio = 1 vysazený strom.

Inovace CULTURE BIO od Yves RocherInovace CULTURE BIO od Yves RocherInovace CULTURE BIO od Yves Rocher

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka