ILOVESAUNA

Jak už sám název ILOVESAUNA napovídá, milujeme saunování a vše s ním spojené. Proto bychom vám rádi představili naše saunové produkty a kosmetiku.

Saunové produkty a kosmetika prodávané pod značkou ILOVESAUNA jsou převážně německé výroby a vyznačují se nejen prvotřídní kvalitou, ale také důrazem na co největší přiblížení se přírodě. Proto v našich saunových kosmetických produktech naleznete plno čistě přírodních anebo přírodně identických složek se všemi zachovanými blahodárnými účinky. Používáním saunové kosmetiky se váš prožitek ze saunování ještě zvýší a navíc doplníte do vaší pokožky mnohé potřebné minerály, vitamíny a hydratační složky, které během saunování ztrácíte.

Na letošním SaunaFestu 2017, kde jsme byli oficiálním partnerem, byly široké veřejnosti představeny naše produkty. Na stánku byly volně k dispozici vzorky našich saunových kosmetických produktů, čehož návštěvníci i soutěžící hojně využili. Celkově bylo návštěvníky odzkoušeno přes 1.000 vzorků z vybraných produktů. Saunové solné peelingy, peelingové gely, kakao s peelingem či netradiční borový peeling. Saunová masážní tělová másla, bahna, jogurty, krémy a medy.

Všechny tyto kosmetické produkty obsahují důležité složky, které se dokonale postarají o regeneraci vaší pokožky. Doplní vitamíny, minerály, hydratují a zjemňují. Po aplikaci zanechávají příjemnou tělesnou vůni a vaší pokožce bude dopřán opravdu prvotřídní luxus.

Specializujeme se také na saunové, parní a vonné esence do whirlpoolu, 100% éterické oleje a sušené byliny hodící se do stále více populárních bylinných saun. Nabízíme opravdu široké spektrum vůní u všech esencí, které mohou být ještě pro zpestření doplněny například mentolovými krystaly s úžasným chladivým efektem.

Nově máme v sortimentu zařazené také saunové kameny. Většinou pocházejí z oblasti Satakunta v západním Finsku. Jedná se například o vysoce kvalitní olivíny různých velikostí, tvarů a barev vhodné pro domácí i profesionální využití. Vulkanické kameny anebo profesionální, tepelně upravené olivíny, které mají díky patentovanému procesu tepelné úpravy při 1000°C mnohonásobně delší životnost. Úplnou novinkou na trhu jsou pak keramické kameny, na které dáváme záruku až 5 let na domácí použití. Ty se díky jejich v podstatě bezúdržbovému provozu stávají velmi populární a v mekách saunování, jako je Finsko a Německo, z velké části nahrazují v saunových centrech klasické saunové kameny.

Posledním sortimentem je saunový textil v podobě vysoce kvalitních bavlněných pestemalů a saunovacích čepic z 100% ovčí vlny, která vyniká svými antistatickými a antialergickými vlastnostmi.

Veškeré produkty, jejich variace a možnosti objednávky jsou k dispozici k nahlédnutí na webu.

Pokud se rozhodnete ještě více zkvalitnit a zpříjemnit váš pobyt v sauně, věříme, že právě naše produkty vám k tomu můžou pomoci.

Fotografie poskytl Jan Pokštefl – děkujeme.

ILOVESAUNAILOVESAUNAILOVESAUNAILOVESAUNAILOVESAUNA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka