Ideastav halové mistrovství v plážovém volejbale

opět na Pankráci

V Beachklubu Pankrác se v následujících víkendech odehraje oficiální halové mistrovství ČR v plážovém volejbale mužů, žen a juniorských dvojic v kategorii U20. Očekává se zajímavá bitva mezi olympioniky Benešem a Kubalou.

Jako posledních pět let i tento rok se Beachklub Pankrác společně se hlavním sponzorem společností Ideastav s hrdostí zhostil pořádání halového šampionátu. Muži a ženy si rozdělí 10.000 Kč na prizemoney. Tento rok je šampionát hodně otevřený, protože mnoho párů se rozešlo a vytvořilo dvojice nové.

 

Boje o příčky nejvyšší slibují velmi napínavou podívanou. „Bude zajímavé sledovat zejména dvojice Beneš – Studničný a Kubala – Dumek, kde Beneš s Kubalou bojovali společně na Olympiádě v Londýně a v současnosti jsou přihlášeni každý s novým parťákem. Oba si vzali již otřelé, ale stále ještě mladé hráče. Přemysl „Bean“ Kubala hraje s reprezentantem Honzou Dumkem a Petr Beneš povolal do zbraně pankráckého trenéra Michala Studničnýho. Doufám, že se tyto dvojice napřímo potkají a budeme svědky měření jejich sil“ láká na mužskou část šampionátu pořadatel a moderátor turnaje Saša Mráz z Beachklubu Pankrác. Do mužské soutěže budou chtít promluvit i Davidové Kufa a Lenc a jsme v očekávání, koho si na kurt pozve Robert „Bobb“ Kufa.

 

V ženské části si rozhodně velké ambice kladou klubové trenérky a mistryně republiky Míša Vorlová s třínásobnou vícemistryní Šárkou Nakládalovou. Vyzvou je zejména juniorské naděje Eliška Gálová, Tereza Vaňková nebo Adéla Machová.

 

Jednotlivé kategorie se hrají formou víkendového turnaje, kdy v sobotu je vždy kvalifikace o 4 postupová místa a v neděli hlavní soutěž pro 16 dvojic. Celý seriál šampionátů odstartují ženy o víkendu 22. - 23.3. Následuje šampionát mužů o víkendu následujícím 29. - 30.3. a vše zakončíme turnajem kategorie U20 konaném o víkendu 12. - 13.4. Turnaj mužské a ženské kategorie je pořádán společně s finálovým kolem ženské, resp. mužské 2P Paulowicz Extraligy zimní beachligy. Diváci tedy mohou očekávat dva víkendy nabité mužským a ženským světovým beachvolejbalem, který Beachklub Pankrác s hrdostí pořádá. Všechny diváky zveme na tento vrchol zimní beachvolejbalové sezony.

 

Fotografie poskytl Michal Rázek, Manažer sportovního areálu Beachklub Pankrác. Děkujeme.

Ideastav halové mistrovství v plážovém volejbaleIdeastav halové mistrovství v plážovém volejbaleIdeastav halové mistrovství v plážovém volejbaleIdeastav halové mistrovství v plážovém volejbaleIdeastav halové mistrovství v plážovém volejbaleIdeastav halové mistrovství v plážovém volejbale

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka