Ideální způsob prožití neobyčejné dovolené

Období Velikonoc a májových svátků bývá i obdobím, kdy se mnozí v kruhu rodinném či v kruhu svých přátel rozhodují - „kam letos na dovolenou“. Zde je jeden tip na pohodovou dovolenou za přijatelnou cenu, poměrně blízko domova a s vynikajícím koupáním, na dovolenou, kde odpočinek je zkombinován s poznáváním přírodních i architektonických krás okolo vás.

Nabízíme a doporučujeme prožití dovolené na velké jachtě pro 28/21 osob, s chorvatskou posádkou a českým zástupcem CK Natur Travel, plavící se po chorvatském Jadranu. Ubytování je ve dvou- a třílůžkových kajutách, vynikající stravu vám připraví lodní kuchař, v jídelně vám ji naservíruje plavčík-steward, poručit si můžete, mimo jiné nápoje, i točené pivo. Koupání je během dne dostatek a hlavně – v opuštěných zátokách s průzračnou vodou, moře stále okolo vás – žádné kamenité, oblázkové pláže plné mořských ježků, žádný „řev“ amplionů a tisíců rekreantů okolo vás. Jachta pomalu proplouvá Jadranem, kulisa ostrovů a Biokova se pomalu posouvá okolo vás. Každý večer prožijete v jiném přístavu, v jiné cukrárně, jiné kavárně, hospůdce. O nic se nemusíte starat, na starosti je zde posádka.

Pokud máte rádi romantiku, tradice, pak je vám k dispozici jachta Silva, jediná obytná loď typu trabakul na Jadranu. Ubytování je sice prostší, ale o to příjemnější atmosféru vám poskytne. A mimo jiné – jsme přesvědčeni, že pobyt na ní je nabízen za nejnižší cenu v Česku. K dispozici jsou turnusy jak pro naturisty/nudisty, tak i pro klienty „v plavkách“.
Pokud vyžadujete pohodlí, luxus, pak je vám k dispozici moderní jachta Vjeko, plně klimatizovaná, v exkluzivním provedení všech prostor, s velice pohodlnými a perfektně vybavenými kajutami. Nabízen je jeden turnus pro naturisty/nudisty, přirozeně za vyšší cenu než v případě jachty Silva.. Obecně uznávané slogany šířené účastníky plaveb jsou -„Silva/Vjeko – to je ono pravo“ a „Silva/Vjeko – to se nedá popsat, to se musí prožít“.

Další zajímavou nabídkou je pobytově-poznávací autobusový zájezd na řecký ostrov Zakynthos s ubytováním v naturistickém hotelu Panorama. Cestou tam jsou plánovány prohlídky italských Benátek a starořeckých Delf, cestou zpět pak starořecké Olympie a italských Dolomit nebo některých severoitalských měst (dle počasí). Zajímavý bude i pobyt a plavba na moderním trajektu na trase Benátky-Patras-Benátky.

Podrobnosti k těmto „specialitám“ v nabídce CK Natur Travel naleznete na www.naturtravel.cz. V rámci nastávajících velikonočních a májových svátků je navíc vypsána řada velmi výrazných slev, konkrétní informace na výše uvedeném webu, viz Aktuality.
Velké množství fotografií jak z plaveb jachtami Silva a Vjeko, tak ze Zakynthosu a dalších naturistických lokalit naleznete ve Fotogalerii na uvedeném webu.
A pokud raději zůstanete u klasické podoby trávení letní dovolené, pak máte možnost si zvolit s široké nabídky naturistických/nudistických pobytů v FKK-resortech v Evropě i Zámoří.

Ideální způsob prožití neobyčejné dovolené Ideální způsob prožití neobyčejné dovolené Ideální způsob prožití neobyčejné dovolené Ideální způsob prožití neobyčejné dovolené Ideální způsob prožití neobyčejné dovolené Ideální způsob prožití neobyčejné dovolené

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka