IBIZA PARTY s LayDee Jane v AQUAPALACE Praha

již tuto sobotu 6. listopadu 2010 od 19 hodin. Voda, palmy, výborné koktejly, vášnivý tanec a skvělá hudba v podání špičkové DJky - takový je recept na pořádnou plážovou party. Všechny tyto přísady najdete na speciální akci - IBIZA PARTY, kterou pro vás "namíchal" Aquapalace Praha.

Připomeňte si atmosféru letních večírků u moře s přední českou Djkou LayDee Jane, Dj Madmanem, užijte si taneční exhibici taneční skupiny JAD v čele s tanečníkem Yemim, barmanskou show a vyhrajte v soutěžích lákavé ceny.

Vůbec poprvé ve své historii přichází Aquapalace Praha s originální zábavou pro milovníky zábavy ve vodě i na „suchu“ – IBIZA PARTY. Sobotní večer 6. listopadu budou patřit prostory Vodního světa taneční skupině JAD, barmanským exhibicím barmanů z Music clubu Nebe a do správné nálady vás naladí dvojice předních Djs LayDee Jane a Madman. Atmosféru jako u moře umocní stylové dekorace, lehátka a také zábavné soutěže jako jízda na nafukovací kosatce nebo mořské vlnobití.

„Po prázdninách vždy vzpomínám na mejdany na plážích a během horkých nocí, kde jsem vystupovala. Nápad připravit na listopad plážovou party přímo v největším aquaparku ve střední Evropě mi přijde originální cestou, jak si připomenout nezapomenutelnou letní atmošku . Už teď se na IBIZA PARTY moc těším a chystám si do své djského bagu ty největší taneční pecky,“ říká Djka LayDee Jane, která přímo na ostrově Ibiza letos několikrát vystupovala ve světově vyhlášeném klubu Amnesia. O své místo za mixpultem se bude dělit s DJ Madmanem, kterého můžete pravidelně slyšet hrát například v pražském klubu Chapeau Rouge.

IBIZA PARTY se koná ve vodním světě Aquapalace Praha v Paláci pokladů, kde můžete dovádět ve vlnách mořského příboje, relaxovat na masážní lavici nebo odpočívat ve vířivce. Ke vstupu na akci opravňuje zakoupení běžné vstupenky do vodního světa Aquapalace Praha.

Program IBIZA PARTY:

19.00 - soutěže pro návštěvníky – jízda na nafukovací kosatce, mořské vlnobití, atd.
20:00 – Taneční vystoupení skupiny JAD
20:30 – Barmanská show v podání barmanů z Music clubu Nebe, poté drinky zdarma
21.00 – vystoupení LayDee Jane, DJ Madman

Během večera se můžete nejen bavit na párty, ale také si zajít do Saunového světa v Aquapalace Praha, kde vás čeká prodloužené saunování za svitu svíček a doprovodu relaxační hudby. V rámci večera proběhne řada speciálních saunových ceremoniálů. Saunování je možné až do 23.30 hodin.

IBIZA PARTY s LayDee Jane v AQUAPALACE PrahaIBIZA PARTY s LayDee Jane v AQUAPALACE Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka