Hyaluronové sérum

Český výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos uvádí na trh novinku pro intenzivní péči a omlazení pleti

HA sérum Saloos je jedinečným koktejlem účinných látek pro celkové omlazení pleti. Obsahuje vyvážený komplex dvou druhů HA. Zatímco nízkomolekulární HA působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární se stará o okamžitý účinek přípravku. Její nejvyšší možná koncentrace okamžitě hydratuje, vyhlazuje povrch pleti, aktivně působí proti vráskám a dokáže minimalizovat drobné jizvy.

Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podpořit regeneraci pokožky a vrátit jí svěžest i zářivý vzhled. Současně chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění pleti. Sérum má lehkou konzistenci a díky tomu se rychle vstřebává. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní.

HA sérum je certifikovanou přírodní kosmetikou, kterou poznáte podle symbolu CPK. Vzhledem k výhradně přírodnímu složení ho výborně snáší všechny typy pleti včetně citlivé.

Co je to kyselina hyaluronová a jak působí ?

Kyselina hyaluronová je organická látka, pro živé organismy nepostradatelná. V kůži zajišťuje intenzivní hydrataci a minimalizuje negativní působení volných radikálů. Její extrémně vysoké a jedinečné schopnosti vázat na sebe vodu využívá medicína i kosmetický průmysl při výrobě přípravků, určených pro péči o pokožku obličeje i těla.

Nachází uplatnění všude tam, kde v důsledku procesu stárnutí dochází k úbytku podkožní tukové tkáně. Během procesu stárnutí obsah kyseliny hyaluronové v kůži postupně klesá a tím pokožka ztrácí schopnost udržovat vodu, částečně vysychá a dochází ke změnám její struktury. Výsledkem je ztráta elasticity - pleť přestává být vypnutá a objevují se drobné i hlubší vrásky. HA dokáže tyto projevy zmírnit a pokožku viditelně omladit.

Tuto novinku výrobce „oblékl“ do zcela jiných šatiček (obalu) a to bílo-stříbrné barvy a moc jí to sluší !

 

Fotografie poskytla Laďka Petrjánošová, Salus/Saloos, M+H,Míča a Harašta, s.r.o. - děkujeme.

Hyaluronové sérum  Hyaluronové sérum

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka