Hradečtí si vyplavali aquazorbingovou kouli

Dneškem vstoupil Vodní týden projektu AQUA UNITED 2010 do svého finále. Během dne se ve zúčastněných bazénech a aquaparcích plavala hodinová dobročinná štafeta, večer patřil Vodní noci s prodlouženou otvírací dobou nebo koupání při svíčkách. Rovněž v saunách jste se mohli setkat s půlnočním saunováním.

Dobročinná štafeta, kterou dnes plavali dobrovolníci v devíti zúčastněných  bazénech a aquaparcích, má svého vítěze. Dvoumetrová průhledná koule ze speciálního PVC, která umožňuje koulení po vodě, neboli aquazorbing, bude od nynějška k dispozici návštěvníkům Aquaparku v Hradci Králové. Hradečtí za hodinu uplavali neuvěřitelných 4850 metrů.

Všechny zúčastněné aquaparky a kryté bazény vybojovaly pro svůj partnerský dětský domov venkovní bazény od společnosti Marimex. Největší bazén putuje do dětského domova Nechanice, který byl partnerem vítězné štafety v Hradci Králové. A kdo všechno se do dobročinné štafety zapojil? Redakce Wellnessnovin spolehlivě ví o moderátorovi Vladimíru Hronovi, České Miss Ivetě Lutovské i Vicemiss Lilian Sarah Fisherové, kteří se zúčastnili štafety v čestlickém Aquaparku. Cena odsud za druhé místo ve štafetě poputuje do Dětského domova v Plzni. Třetí místo obsadil Bazén v Ústí nad Orlicí před aquaparkem AQUADREAM Barrandov Praha 5.

Spousta zábavy, soutěže o vstupenky, slevy, ukázky vodních sportů či práce záchranářů, saunové ceremoniály, prohlídky zázemí, nebo akce pro zdraví, to vše bylo možné zažít v bazénech a aquaparcích. Prodloužená otvírací doba, mnohde až do půlnoci, svíčky, hudba, dobrá nálada a neobvyklé zážitky, to bylo noční plavání a saunování, to byla první česká Vodní noc.

Partnery projektu AQUA UNITED 2010 jsou VEOLIA, YAMAHA, MARIMEX, POMPO, BONUS TRAVEL. Mediální partneři WellnessNoviny.cz a portál Libimseti.cz. Odborná spolupráce UNICEF, Česká asociace wellness, ABAS ČR. Další partneři jsou uvedeni na: http://www.aquaunited.cz/partneri/

 

 

Hradečtí si vyplavali aquazorbingovou kouliHradečtí si vyplavali aquazorbingovou kouliHradečtí si vyplavali aquazorbingovou kouliHradečtí si vyplavali aquazorbingovou kouli

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka