Hotel TOMMY rozšířil své wellness služby!

Zatímco příroda nadělila s příchodem nového roku obrovské závěje sněhu, Hotel TOMMY v Náchodě na Babí připravil svým hostům dárečky v podobě nové nabídky hotelového wellness centra.

Doteď si hosté Hotelu TOMMY užívali relaxaci v bazénu s protiproudem, prohřívali svá těla ve vířivé vaně whirlpool a nechali se hýčkat od hotelových masérů. Abychom Vám všem zpříjemnili pobyt na maximální možnou míru, jako novinku jsme pro Vás připravili několik dalších úžasných procedur.

Finská sauna

Finové říkají, že žena je nejkrásnější hodinu po sauně a něco na tom je. Po návštěvě sauny je člověk zrelaxovaný a očištěný nejen fyzicky, ale i duševně. Občasným saunováním přinesete Vašemu tělu báječný odpočinek a relaxaci.

Hydromasážní vana - bylinné a aromatické koupele

Vliv vody je výjimečný… zejména pokud se chcete uvolnit po každodenním shonu a stresu.  Jedná se o masáž v přirozeném prostředí, kde dochází k dokonalé harmonii vody a vzduchu. Na rozdíl od vířivé vany whirlpool je v hydromasážní vaně možné aplikovat různé bylinné či aromatické koupele, které jen umocní celkový zážitek z odpočinku a relaxace.

Pro zamilované páry přicházíme s mimořádnou nabídkou wellness procedur, které jsou okořeněny nejen romantickou atmosférou, ale zejména si je budete moci užívat ve dvou pouze s Vaším partnerem či partnerkou.

Romantický wellness pana „Amora“

Pro všechny, kteří by rádi zpříjemnili svůj pobyt trochou kouzelné romantiky, jsme připravili chvíli netradičního odpočinku. Při relaxační půlhodince Vám bude k dispozici krytý bazén a následně uvolňující koupel v lázni whirlpool pod „hvězdným nebem“. K tomu Vám připravíme krásnou atmosféru při svíčkách a jako třešinka na dortu nesmí chybět láhev vychlazeného sektu, který si budete moci vychutnávat přímo z vířivé vany.

Wellness ROYAL – soukromé královské dýchánky pro dva

Dokonale romantická chvíle prožitá ve dvou… Překvapte svůj protějšek a dejte mu tou nejkrásnější cestou najevo, jak moc Vám na něm záleží. V uzavřeném prostředí relaxační zóny se jen Vy dva můžete oddávat královskému odpočinku a harmonizaci těla. Během dvou hodin si postupně vychutnáte božskou hydromasáž, voňavou koupel a pobyt ve finské sauně. Komplex těchto procedur přinese Vám i Vašemu protějšku neskonalé blaho!

Při koupeli si můžete užívat romantickou atmosféru při svíčkách, kterou doplní láhev sektu a Vaše chuťové pohárky pohladí sýrové políbení z kuchyně (talíř s variací sýrů). Na závěr Vám připravíme hebké župany, ve kterých se můžete přenést do hotelového pokoje a vychutnat si prožitek tohoto nevšedního romantického zážitku.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Hotel TOMMY rozšířil své wellness služby!Hotel TOMMY rozšířil své wellness služby!Hotel TOMMY rozšířil své wellness služby!Hotel TOMMY rozšířil své wellness služby!Hotel TOMMY rozšířil své wellness služby!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka